La Junta Directiva felicita al futbol femení i al formatiu

La Junta Directiva felicita al futbol femení i al formatiu

En la reunió ordinària d’aquest dilluns, la Junta Directiva s’ha mostrat orgullosa i satisfeta per la consecució de la Copa de la Reina del Barça Femení i que el formatiu s’hagi proclamat campió de LaLiga Promises

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida aquest dilluns en sessió ordinària a les instal·lacions del Camp Nou, ha tractat les qüestions següents:

Felicitació a l’equip de futbol femení per la consecució de la Copa de la Reina

La Junta Directiva felicita l’equip de futbol femení per haver-se proclamat campió de la Copa de la Reina en vèncer l’Atlètic de Madrid a la final disputada ahir diumenge. L’equip tanca de la millor manera una temporada en què ha arribat per primera vegada a una semifinal de la Champions League i ha quedat subcampió de Lliga. La Junta reitera també la seva felicitació al Xavier Llorens, l’entrenador que ha liderat el projecte del futbol femení del FC Barcelona durant les darreres onze temporades, i que ahir va tancar aquesta etapa aixecant aquesta copa.

Felicitació al futbol formatiu

La Junta Directiva també expressa la seva felicitació a l’equip de l’Aleví A, que ahir diumenge es va proclamar campió de LaLiga Promises, i a tots els integrants del futbol formatiu del Club, que aquesta temporada han aconseguit un total de disset títols de Lliga, catorze en categoria masculina i tres en categoria femenina. Més enllà d’aquests triomfs, el Club vol posar en valor la gran tasca duta a terme per tot l’equip que participa en la formació integral dels nostres joves esportistes.

Diumenge, ‘Tots al Mini’ amb el Barça B

D’altra banda, la Junta Directiva fa una crida a tots els socis i aficionats per tal que aquest diumenge, a les 20.15 hores, acudeixin al Miniestadi per fer costat al Barça B davant el partit decisiu per a l’ascens a Segona Divisió A, contra el Racing de Santander. Tot i el bon resultat obtingut al partit d’anada, és molt important que l’equip compti amb el caliu dels nostres socis, que recordem que tenen entrada gratuïta i que poden obtenir localitats fins per a cinc acompanyants.

Nou mànager general i nou entrenador de la secció de futbol femení

La Junta Directiva ha estat informada del nomenament de Markel Zubizarreta com a nou mànager general de la secció de futbol femení. Fins ara aquesta tasca la desenvolupava el Xavier Llorens, que, alhora, exercia com a primer entrenador de l’equip professional. La Junta també ha estat informada del nomenament de Fran Sánchez com a primer entrenador de l’equip.

Fran Sánchez té 39 anys, és barceloní, i durant quinze temporades, entre els anys 1997 i 2012, va ser entrenador del futbol formatiu del Club. Posteriorment ha estat director tècnic a la selecció de Bahrein i entrenador assistent al Maccabi de Tel-Aviv.

Nomenament del nou entrenador de bàsquet i del d’hoquei patins

La Junta Directiva també ha estat informada del nomenament de Sito Alonso com a nou entrenador de l’equip de bàsquet, en substitució de Giorgios Bartzokas. La seva presentació oficial es durà a terme demà al matí, a les 12.30 hores, al Palau Blaugrana. 

Finalment també s’ha informat del nomenament d’Edu Castro, com a nou entrenador de l’equip d’hoquei patins en substitució de Ricard Muñoz, que continuarà vinculat al Club en les funcions que desenvolupa a la Masia.

Aprovació dels acords amb dos nous patrocinadors regionals

La Junta Directiva ha aprovat dos acords amb patrocinadors regionals per a la zona d’Àsia. En les pròximes setmanes el Club detallarà el contingut d’aquests acords que incrementen la presència de la marca Barça en aquest territori.

Renovació de l’acord amb l’FCBEscola Fort Lauderdale

La Junta Directiva ha aprovat també la renovació de l’FCBEscola Fort Lauderdale a Florida per tres anys més. Aquesta FCBEscola és la primera que el Club va crear als Estats Units i d’aquesta manera es referma el model d’escola de futbol i la presència de la marca Barça en aquest país.

Agraïment a Qatar

Qüestionat pels periodistes, el portaveu Josep Vives ha volgut agrair el suport de Qatar en aquests anys: “Hem d’estar agraïts a Qatar Foundation i Qatar Airways. Han estat magnífics sponsors del Club i han ajudat de manera important el FC Barcelona.” I ha expressat un desig: “Tenim un interès que la pau i la concòrdia es restableixi en aquella part del món.”

Creació de 12 noves penyes del FC Barcelona

La Junta Directiva ha aprovat la creació de dotze noves penyes. D’aquest total, una pertany a l’àmbit de Catalunya, dues al de la resta d’Espanya, i les altres nou són de l’àmbit internacional, fet que ens porta a tenir ja un total de 120 penyes fora del territori espanyol. Una aposta per la internacionalització i el creixement a l’estranger del nostre moviment penyístic, tal com recull el Pla Estratègic del Club, i que ens ha permès doblar el nombre de penyes en els darrers 8 anys. La temporada 2009/10, el FCB comptava amb 60 penyes a l’estranger.

Les dotze penyes de nova creació són les següents:

  • Penya Barcelonista Supporters Fan Club of Doral in Florida
  • Penya Barcelonista Paredes de Nava
  • Fan Club Barça Kiev
  • Barça Fan Club Cluj
  • Penya Blaugrana Jove de Cerdanyola del Vallès
  • Penya Barcelonista Frente Lugones
  • Penya Barça Dallas
  • Penya Blaugrana Rabat Atlàntic
  • Penya Blaugrana Tel-Aviv
  • Penya Blaugrana Yerevan
  • Penya Barcelonista de Kenitra
  • Penya Barçamania de Moscou
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut