Sito Alonso: “Ens hem d’il·lusionar amb el projecte que comença”

Sito Alonso: “Ens hem d’il·lusionar amb el projecte que comença”

El tècnic madrileny ha destacat el repte de generar il·lusió a la gent i la voluntat de generar un equip competitiu i que s’identifiqui amb el Club

Sito Alonso ha estat presentat aquest dimarts a la sala de premsa del Palau Blaugrana com a nou tècnic del Barça Lassa. Una presentació en què el responsable executiu i esportiu del Barça Lassa Nacho Rodríguez ha destacat els motius pels quals el Club ha apostat per l’entrenador madrileny: “Hem rebut moltes propostes, però hem apostat pel Sito perquè té experiència en l’ACB i la nova Eurolliga, coneix el Club i sap tot el que suposa entrenar aquí. Alhora, es tracta d’una persona amb caràcter i lideratge dins del vestidor que té en compte el treball dels jugadors joves”.

El nou entrenador del Barça Lassa ha volgut agrair la confiança del Club en ell i ha destacat les ganes amb què inicia aquesta etapa: “Vull deixar clara la motivació i la humilitat amb què començo aquest repte”. Alhora, Sito ha explicat el repte que té de “generar il·lusió a la gent que vol veure un Barça competitiu i que s’identifiqui amb aquest Club". "Ens hem d'il·lusionar amb aquest projecte, entre tots recuperarem la identitat i la competitivitat”, ha declarat el tècnic.

El Barça del futur

També ha parlat sobre la plantilla, i ha assegurat que “amb l’exigència de la nova Eurolliga l’ideal seria tenir una plantilla d'uns 14 jugadors". Sito ha reafirmat la seva aposta pels jugadors joves per tal que alguns s'entrenin amb el primer equip: “Els jugadors joves que participin amb nosaltres començaran a entrenar-se com a mínim una setmana abans per tal que puguin estar en condicions quan torni el primer equip”. Sito Alonso també ha destacat la importància de Navarro en aquesta etapa: “No pensar en Navarro també seria un error, encara ens ha de donar moltes alegries amb la seva qualitat i és el gran exemple del model que cal seguir”.

Sito Alonso ha destacat que “a qualsevol entrenador li agradaria entrenar el Barça”. Alhora, ha explicat que la competitivitat serà clau, així com la màxima exigència de tothom per tal d’assolir els objectius: “Si no ets competitiu és impossible guanyar competint al màxim nivell. Hem de ser agressius i tenir ambició, exigint-nos cadascú el nostre màxim”. Finalment, el tècnic del Barça Lassa ha explicat que manté una bona relació amb Ernesto Valverde. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut