L’Aleví A es proclama campió de LaLiga Promises

L’equip de Marc Serra s’imposa per 3-1 al Vila-real a la final després d’haver superat per 2-1 l’Atlètic de Madrid a les semifinals

LaLiga Promises torna a tenyir-se de color blaugrana. L’Aleví A de Marc Serra s’ha proclamat campió del torneig més prestigiós per a nois de 12 anys després de superar el Vila-real a la final per 3-1. És el novè títol que aconsegueix el Barça, gran dominador del campionat, en les 26 edicions que s’han disputat fins ara, i és la segona LaLiga Promises que guanya el Barça aquesta temporada 2016/2017 després de l’aconseguida el passat Nadal per l’Infantil B a Tenerife. La Masia batega amb força en una temporada en què, a més, s’han guanyat 14 títols de Lliga i una Copa Catalunya.

El Barça ha completat una fase final de LaLiga Promises perfecta. Per emmarcar. Extraordinària. Avui, a les semifinals, s’ha desfet de l’Atlètic de Madrid per 2-1 en un partit en què ha hagut de remuntar el gol inicial dels madrilenys. Pau Fernández, en una excel·lent jugada individual, i Jan Molina han estat els encarregats, amb els seus gols i l’ajuda i l’esforç de tot l’equip, de capgirar el marcador i classificar el Barça per a la gran final. Una cita en què no han fallat tot i jugar contra l’amfitrió, un Vila-real que havia eliminat el Reial Madrid als penals després d’empatar 2-2 al final dels 40 minuts.

Una final perfecta

L’Aleví A ha signat una final perfecte. De llibre. S’ha avançat a la primera meitat amb un gol de Gerard Hernández en un remat de cap a la sortida d’un córner. A la segona part, l’equip ha jugat amb ordre, amb una defensa liderada de manera magistral, com en tot el torneig, per un incansable Marc Bombardó, i ha trobat la recompensa del segon gol en una jugada que ha culminat el davanter Iker Bravo.

El Vila-real ha retallat distàncies a falta d’un minut, però Gerard Hernández s’ha inventat un xut des del seu propi camp en el llançament de centre posterior al gol del Vila-real que ha suposat el 3-1 definitiu. L’alegria, com era d’esperar, s’ha desbordat en un equip que, fent gala dels seus valors, ha dedicat la victòria al seu company Denis Cruces, que no ha pogut jugar LaLiga Promises per la lesió que es va fer a la final de la Copa Catalunya. Ara toca descansar dos dies i, dimecres, viatjar cap a Nova York per disputar una nova edició de LaLiga Promises Internacional.