Així va ser la recuperació d’Aleix Vidal

Així va ser la recuperació d’Aleix Vidal

Reviu com va treballar el jugador blaugrana abans de jugar uns minuts a la final de la Copa del Rei després de tres mesos i mig de baixa per una luxació al turmell dret

El lateral de Puigpelat Aleix Vidal va retallar el període de baixa previst i es va recuperar a temps per disputar uns minuts a la final de la Copa del Rei contra l’Alabès, un fet que semblava pràcticament impossible després de patir una luxació al turmell dret 105 dies abans, precisament contra el conjunt vitorià en el partit de Lliga disputat a l’Estadi de Mendizorrotza. Els metges van estimar llavors cinc mesos de baixa, però el jugador català ha escurçat tots els terminis.

El mateix Aleix Vidal, en el postpartit, es va mostrar sorprès de la seva ràpida recuperació, que va atribuir al treball fet durant el dia a dia. La lesió va arribar en un moment dolç per al de Puigpelat, que just començava a gaudir de més minuts sota les ordres de Luis Enrique, però el cop dur de la lesió no el va doblegar i el dissabte 27 de maig en va rebre la recompensa. Vidal va entrar al minut 83 substituint Rakitic i va poder celebrar sobre la gespa de l’Estadi Vicente Calderón la 29a Copa del Rei blaugrana.

En el següent vídeo mostrem una part del procés de recuperació del lateral tarragoní. Descobreix com ha estat la posada a punt del ‘22’ del Barça!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut