Sito Alonso: “Entrenar el Barça Lassa és un repte increïble”

Sito Alonso: “Entrenar el Barça Lassa és un repte increïble”

El nou tècnic blaugrana comenta que arribar al Barça “és una satisfacció i una motivació molt grans”

El nou entrenador del Barça Lassa, Sito Alonso, ha atès aquest divendres els mitjans del Club i ha explicat què suposa per a ell l’arribada a Barcelona: “És un repte increïble, una satisfacció i una motivació molt grans per venir a un club diferent, especial i on es volen fer les coses bé”, ha comentat Sito Alonso.

“Hem de treballar perquè les coses surtin bé”

“Vinc per ajudar, perquè tot surti al millor possible i amb molta ambició. Tinc una gran il·lusió. El que hem de fer és treballar perquè les coses vagin bé”, ha destacat Sito, que dirigirà el Barça Lassa durant les dues pròximes temporades, amb opció a una tercera.

Pel que fa a la seva manera de fer i treballar, Sito explica: “M’agrada treballar perquè el jugador tingui les millors condicions a la seva disposició. La meva filosofia es basa en el treball individual per tenir el col·lectiu al millor possible. Que el treball individual, personalitzat en la seva millora, exploti el talent dels jugadors”.

Molta feina amb els joves

Pel que fa als jugadors més joves, Sito Alonso afirma: “Busquem el treball amb la gent jove, no que juguin o no, que no és una cosa secundària, però no la principal; volem que treballin, és la nostra idea absoluta quan comencem a treballar amb ells”.

Respecte als possibles reforços, l’entrenador blaugrana ha assegurat: “Estem treballant des del primer minut, sense cap pressa excessiva, perquè les presses no són bones, però sí que tenim molt clara la idea del que estem buscant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut