Josep Maria Bartomeu presideix la XVI Trobada de Penyes de Tarragona Nord

Josep Maria Bartomeu presideix la XVI Trobada de Penyes de Tarragona Nord

La Penya Blaugrana de Santa Coloma de Queralt ha estat l’amfitriona d’una jornada que també ha servit per celebrar el seu 50è aniversari
El president Josep Maria Bartomeu ha assistit aquest divendres 7 de juliol a la XVI Trobada de Penyes Barcelonistes de Tarragona Nord, que ha tingut lloc a Santa Coloma de Queralt amb motiu de la celebració del 50è aniversari de la Penya Blaugrana d’aquesta població de la Conca de Barberà.

El president del Barça ha estat acompanyat a aquesta trobada amb les penyes tarragonines pel directiu responsable de Penyes, Pau Vilanova; els exjugadors del FC Barcelona Josep Maria Fusté i Javier Sánchez Jara; el membre de la Comissió Esportiva Josep Castellà; el vicepresident de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona, Salvador Torres, i el Síndic de les Penyes del Barça, Ramon Térmens.

El programa d’actes de la jornada ha començat amb una visita a l’ajuntament de la població, on han estat rebuts per l’alcalde Magí Trullols, el president de la Penya Blaugrana Santa Coloma de Queralt, Ramon Mensa, i el nou president de la Federació de Penyes Barcelonistes de Tarragona Nord, Josep Borrull.

Després de signar al llibre d’honor de l’ajuntament, Josep Maria Bartomeu i la resta de la comitiva s’han traslladat fins al Teatre l’Estrella, que ha acollit els principals actes de la trobada.

Un vídeo de presentació de la població i unes paraules del alcalde han donat la benvinguda a tots els presents, abans que comencés el tradicional lliurament d’obsequis commemoratius d’aquesta XVI Trobada als representants de les penyes.

Posteriorment, la celebració del 50è aniversari de la penya tarragonina ha continuat amb un multitudinari sopar al qual han assistit uns 180 penyistes, representants de les 30 penyes presents en aquesta celebració.

En el transcurs del sopar s’han anat produint els diferents parlaments dels representants del Barça i del seu moviment de Penyes i s’ha passat un vídeo dedicat a la figura de Leo Messi i un altre amb imatges dels exjugadors presents, Fusté i Sánchez Jara, que també han dirigit unes paraules als assistents.

Finalment, el parlament del president Josep Maria Bartomeu ha estat la cloenda de la celebració del 50è aniversari de la Penya Blaugrana de Santa Coloma de Queralt i de la XVI Trobada de Penyes Barcelonistes de Tarragona Nord.

La jornada s’ha caracteritzat per l’optimisme i la il·lusió que en tot moment s’ha viscut entre els penyistes i els representants del Club. La renovació de Messi, l’arribada de Valverde, el creixement del moviment de Penyes i el projecte de l’Espai Barça han estat aspectes ben presents en la celebració de la històrica penya tarragonina.

Declaracions de Josep Maria Bartomeu

“No és tan habitual celebrar els cinquanta anys d’una penya barcelonista. Regularment donem insígnies d’or als socis que fan 50 anys, però en canvi amb les penyes no pasa tant. Sou una de les poques penyes del Barça que heu fet 50 anys, i això és un motiu molt gran d’alegria”.

"Avui el Barça està en una posició de lideratge en l’àmbit mundial en el món de l’esport. Som un club admirat, un club envejat, un club estimat, un club global que estem arreu del món, però les arrels són catalanes, i això ens permet ser els més grans ambaixadors de Catalunya al món”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut