Tres blaugranes porten a Espanya a vuitens del Mundial Sub-19

Tres blaugranes porten a Espanya a vuitens del Mundial Sub-19

Font, Figueras i Esteban, claus en la classificació de la selecció espanyola

Durant aquests dies està tenint lloc el Mundial sub-19 de bàsquet a Egipte. La selecció espanyola ha finalitzat en primer lloc del Grup C de la competició amb tres triomfs en tres partits i ara jugarà els vuitens de final o contra Iran o Angola. Aleix Font, Pol Figueras i Max Esteban, els tres jugadors del FC Barcelona Lassa, estan sent claus en aquesta fita.

A triomf per partit

La selecció espanyola de Font, Figueras i Esteban van començar el camí a Egipte amb un triomf per 67 a 78 davant Japó. El següent pas va ser contra el Canadà, on els blaugranes van ser bàsics per assolir un triomf per 78 a 73, amb 19 punts del blaugrana Aleix Font.

En el darrer partit, i davant el rival més dèbil del grup com era Mali, Espanya els va superar per 62 a 43 i finalitzaven la primera fase de la competició en el primer lloc del Grup C.

Ara a vuitens els hi espera o Iran o Angola i un triomf donaria pas a Espanya i a Font, Figueras i Esteban a quarts de final. Els blaugranes comparteixen selecció amb Eric Vila, jugador de la Universitat de Texas i sorgit del planter blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut