Insígnies de plata per 25 anys de vinculació al Barça

Insígnies de plata per 25 anys de vinculació al Barça

Els directius Pau Vilanova i Emili Rousaud han lliurat els guardons a 86 socis en un acte celebrat a l’Auditori 1899

L’Auditori 1899 ha estat l’escenari aquest dilluns del darrer acte de lliurament d’insígnies de plata d’aquesta temporada, que ha distingit un total de 86 socis que compleixen els 25 anys d’antiguitat al Club durant aquest any perquè es van donar d’alta a l’entitat durant l’any 1992, en el que es va aconseguir la primera Copa d’Europa a Wembley i la ciutat de Barcelona va acollir els millors Jocs Olímpics de la història.

El lliurament d’insígnies ha estat presidit aquest cop pel directiu de l’àrea social Pau Vilanova, que ha estat acompanyat del seu company de Junta Directiva, Emili Rousaud.

Pau Vilanova ha disculpat la absència del vicepresident Jordi Cardoner, que és qui presideix normalment aquests actes de reconeixement a aquells que compleixenp 25 anys de soci, però que aquest cop no ha pogut estar present al coincidir l’horari amb la roda de premsa que ha efectuat per aclarir les informacions que han sorgit durant la jornada al voltant del Seient Lliure.

Pau Vilanova ha felicitat els socis pels seus 25 anys de vinculació al Club i ha tingut un record per a tots aquells “que us van inculcar el sentiment blaugrana, aquells pares o altres familiars que us van fer socis dels nostre Club”.  

El directiu blaugrana ha recordat que aquests darrers 25 anys han significat una època d’èxits pel FC Barcelona, que “va començar amb l'aparició del Dream Team, en aquells anys en els què vosaltres us vàreu vincular al Barça”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut