Santiago Lange: “La manera com em va tractar el Barça va ser molt maca”

Santiago Lange: “La manera com em va tractar el Barça va ser molt maca”

El medallista argentí, que va aconseguir l’or olímpic als 54 anys, recorda al canal oficial dels Jocs Olímpics el dia en què Messi li va demanar un autògraf

Santiago Lange, l’or olímpic més veterà de la història, va tornar a mostrar en una entrevista al canal oficial dels Jocs Olímpics el seu agraïment al FC Barcelona, Leo Messi i Javier Mascherano, els quals va poder conèixer en un entrenament de la temporada passada.

El regatista argentí va assegurar que “la manera com em van tractar el FC Barcelona, Mascherano i Messi va ser molt bonica”, i va afegir que “Messi i Mascherano són part de la història esportiva de l’Argentina”. A més, va assegurar que admira profundament els dos futbolistes blaugrana.

Una admiració que ve de lluny

Aquell dia, el Jefecito i Messi van rebre el regatista argentí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i el ‘10’ blaugrana, que admira Lange per la seva capacitat de superació, va demanar-li una samarreta signada com a record de la visita a Barcelona. El regatista va tornar a la ciutat per presentar un documental sobre la seva vida i va agrair el tracte rebut per part del Club i dels futbolistes argentins.

Lange va guanyar l’or olímpic als Jocs de Rio 2016 fent parella amb la regatista argentina Cecilia Carranza a la categoria de Nacra 17 nou mesos després de superar un càncer de pulmó, del qual va ser operat precisament a la ciutat de Barcelona. El 2016 també va ser nomenat millor navegant del món per la Federació Internacional de Vela.

Cal recordar que, de la mateixa manera que Lange, Javier Mascherano i Leo Messi són medallistes d’or als Jocs Olímpics, ja que els dos futbolistes blaugrana van assolir el major honor olímpic a Pequín 2008, després de superar per 1-0 Nigèria a la final del torneig de futbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut