Sessió de recuperació amb visites il·lustres

Sessió de recuperació amb visites il·lustres

El Barça s’ha exercitat després de la golejada a l’Sporting i amb el duel contra el Celta a l’horitzó, en un entrenament que han presenciat Santi Lange i Rob Gronkowski

Sense temps per assaborir la golejada contra l’Sporting de Gijón (6-1) i el liderat de la Lliga, el Barça ha tornat a la feina a la Ciutat Esportiva. Els blaugranes s’han exercitat al camp 2 amb els jugadors disponibles en una sessió de recuperació per als titulars en el partit contra els asturians. Els homes de Luis Enrique, a partir d’aquest dijous, ja preparen el proper duel, que serà aquest dissabte amb la visita del Celta (20.45 hores) al Camp Nou.

La sessió d’aquest dijous, la primera de les dues que farà l’equip per preparar el partit de la jornada 26 de Lliga, l’ha completat un grup de set jugadors del Barça B format per Marlon Santos, Carbonell, Aleñá, Kaptoum, Paik, Marc Cardona i Gumbau.

A banda de l’activitat esportiva, la sessió ha comptat amb dues visites il·lustres. Per una banda, ha assistit Santi Lange, regatista argentí que va guanyar la medalla d’or als Jocs Olímpics de Rio 2016. Lange s’ha saludat efusivament amb els seus compatriotes Messi i Mascherano, i ha pogut conversar amb tots dos. L’argentí, de 55 anys i guanyador prèviament de dues medalles de bronze en altres Jocs, va superar un càncer de pulmó el 2015 abans d’aconseguir el seu èxit més important en l’àmbit esportiu.

Per altra banda, també ha assistit a l’entrenament Rob Gronkowski, el jugador dels New England Patriots de futbol americà. El nord-americà, que es va proclamar campió de l’última Super Bowl amb el seu equip, va assistir aquest dimecres al Camp Nou per presenciar des de la Llotja President Suñol el partit contra l’Sporting.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut