Rakuten i el Mobile World Congress, a la Llotja del Camp Nou

Rakuten i el Mobile World Congress, a la Llotja del Camp Nou

En la prèvia del partit contra l’Sporting de Gijón, el president Josep Maria Bartomeu ha rebut el president Hiroshi Mikitani i el director del saló de telefonia John Hoffman

El Mobile World Congress (MWC) ha revolucionat Barcelona durant aquesta setmana i ha reunit personalitats del món de la tecnologia i internet que, aprofitant la seva presència en la ciutat, no han volgut perdre l’oportunitat de viure un partit de futbol al Camp Nou. Entre ells, Hiroshi Mikitani, el president de Rakuten, l’empresa tecnològica que serà el patrocinador principal del Club a partir de la propera temporada, i John Hoffman, el director del saló més important del món de la indústria de les comunicacions mòbils, que han posat junts a la Llotja acompanyats del president Josep Maria Bartomeu i dels vicepresidents de l’àrea de relacions Internacionals i Institucionals, Carles Vilarrubí, i de Màrqueting i Comunicació, Manel Arroyo.

Bartomeu ja va tenir oportunitat de saludar Hoffman dilluns, quan va visitar el Mobile World Congress per fer una ponència en l’auditori principal per anunciar les línies mestres del projecte estratègic Barça Innovation Hub, que serà presentat el proper 22 de març, i per saludar els patrocinadors del Club amb presència en el saló, Oppo i Etisalat. Els vicepresidents de la firma de telefonia mòbil xinesa, Sky Li i Alen Wu, han tornat la visita i han estat rebuts per Bartomeu i Arroyo a la Llotja.

El president blaugrana també ha rebut a la delegació d’NTT (Nipon Telegraph and Telephone), empresa japonesa de telecomunicacions, formada pel seu president Natsuo Minamikawa i els vicepresidents Hiroshi Hojo i  Mortem Illum, i al president de Discovery Networks, JB Perrette.

Gronkowski, una figura de l’NFL

Un gran figura de l’esport nord-americà com Rob Gronkowski també ha estat present a la zona noble del Camp Nou. El jugador dels New England Patriots de la NFL, que ha guanyat dos títols de la Super Bowl, no ha passat desapercebut. A la seva figura imponent s’ha afegit que ha vingut amb la samarreta del Barça posada. Gronkowski es troba de vacances a Barcelona visitant als seus amics d’ISL i ha volgut aprofitar la seva estada a la ciutat per presenciar per primera vegada un partit de futbol i viure l’experiència de gaudir del Barça en directe al Camp Nou. Demà, Gronkowski visitarà la Ciutat Esportiva i podrà complir la seva il·lusió de passar una estona amb els futbolistes del Barça i conèixer personalment Leo Messi, de qui es confessa gran admirador.

Un conegut exjugador del Barça, protagonista també a la Llotja, ha estat Enrique Castro ‘Quini’, actual delegat del Sporting de Gijón, que s’ha trobat amb vells amics. Es dona la circumstància que avui, 1 de març, es compleixen 36 anys del segrest que va protagonitzar i que convulsionari el futbol espanyol. Quini va ser segrestat després d’un partit de lliga en el que va marcar tres gols contra l’Hèrcules d’Alacant i va estar retingut durant 25 dies, una experiència vital que l’asturià va poder superar però que no podrà oblidar mai.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut