El Barça B 2017/18 es posa en marxa

El Barça B 2017/18 es posa en marxa

Els jugadors citats per aquest dilluns han tornat a la feina a la Ciutat Esportiva amb una presentació i posterior esmorzar en el qual han conegut el pla de treball de la pretemporada

La pretemporada 2017/2018 del Barça B ja ha començat. Els jugadors citats per aquest dilluns han tornat a la feina amb una presentació i posterior esmorzar en què han conegut el pla de treball de la pretemporada. Els jugadors que s’han incorporat a les ordres de Gerard López són: Varo, Martínez, Fali, Tarín, Sarsanedas, Marc Cardona, Alfaro, Abeledo, Moisés, Paik, Vilanova, Àlex Carbonell, Rafa Mujica, Quintillà, Kaptoum, Nili, Carles Pérez, Morer, Santi Bueno, Alasana, Josep Martínez, Abel Ruiz, Oriol Busquets, Ezkieta i Cámara. No s'ha incorporat Dani Romera, que negocia la seva sortida del Club.

El 24 de juliol s’incorporaran als entrenaments del Barça B, una vegada acabin les seves vacances, els jugadors Sergi Puig, Fati, Lee i Guillemenot, mentre que Aleñá, Palencia, Ortolá, Vitinho i Cucurella continuen entrenant-se amb el primer equip.

Dimarts i dimecres, proves mèdiques

Els jugadors passaran aquest dimarts i dimecres al matí les pertinents analítiques i proves mèdiques, i dimecres a la tarda ja faran la primera sessió d’entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Dijous i divendres hi haurà doble sessió de treball a la Ciutat Esportiva abans de marxar, dissabte, cap a l’estada que es farà al Torremirona Golf Club. El Barça B jugarà els seus dos primers partits amistosos el dimarts 25 de juliol, contra l’Escala, i el dissabte 29 de juliol, contra el Peralada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut