El FC Barcelona guanya el cas instat per MCM Publicidad, SL per a l'explotació de la façana de la Masia

El FC Barcelona guanya el cas instat per MCM Publicidad, SL per a l'explotació de la façana de la Masia

La Secció 16a de l’Audiència Provincial de Barcelona ha confirmat la sentència dictada pel Jutjat de Primera Instància 25, de Barcelona, en què es desestimava la demanda interposada per MCM Publicidad, SL contra el FC Barcelona

La Secció 16a de l’Audiència Provincial de Barcelona ha confirmat la sentència dictada pel Jutjat de Primera Instància 25, de Barcelona, en què es desestimava la demanda interposada per MCM Publicidad, SL contra el FC Barcelona, en relació amb el contracte d’explotació publicitària de la façana de la Masia.

Segons aquesta resolució judicial, el FC Barcelona no tenia cap obligació contractual de col·laborar en la recerca de possibles companyies interessades a inserir publicitat en aquesta façana i, per tant, no va cometre cap incompliment. L’Audiència constata que MCM Publicidad, SL ni va instal·lar les pantalles de leds, ni va aportar una sola proposta d’empresaris interessats a publicitar-se en aquest espai.

Al novembre de l’any 2013 MCM Publicidad, SL va interposar una demanda en què reclamava la resolució del contracte d’explotació publicitària de la façana de la Masia per incompliment del FC Barcelona, i sol·licitava la condemna al pagament per part del Club de 99.300.000 euros en concepte de danys i perjudicis.

La sentència dictada per l’Audiència Provincial de Barcelona ratifica la desestimació íntegra de la demanda, per la qual cosa condemna MCM Publicidad, SL al pagament de les costes judicials que, en aquest cas, superaran els 900.000 euros. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut