Reconeixement als campions de la Copa del Rei i de la Reina

Reconeixement als campions de la Copa del Rei i de la Reina

En un acte celebrat a la Llotja President Suñol, el Club, representat pel directiu Oriol Tomàs i el membre de la comissió esportiva Josep Maria Mir, ha premiat els atletes blaugrana

Aquest divendres ha tingut lloc un acte molt especial per a la secció d’atletisme del FC Barcelona. El Club ha reconegut els atletes blaugrana que aquesta temporada s’han proclamat campions de la Copa del Rei i de la Copa de la Reina. L’acte ha estat encapçalat pel directiu responsable de les seccions amateurs, Oriol Tomàs, i pel membre de la comissió esportiva Josep Maria Mir. Tomàs ha posat en valor l’espai en què s’ha celebrat l’acte, la Llotja President Suñol. “Aquest espai no s’obre a qualsevol, i és per això que heu d’entendre que el Club vol reconèixer la vostra feina”, ha dit el directiu adreçant-se als atletes.

Oriol Tomàs ha remarcat el caràcter poliesportiu del FC Barcelona: “Les seccions amateurs formen part del nostre ADN. Sou tan importants com qualsevol jugador dels equips professionals, perquè representeu el Club cada cap setmana”. Un cop celebrat l’èxit de la Copa del Rei i la Copa de la Reina, el directiu ha apel·lat a l’ambició: “Això no s’atura, i hem de seguir mirant endavant”. I és que aquest cap de setmana es disputa el Campionat d’Espanya d’atletisme a Barcelona.

Abans de l’entrega de guardons als atletes presents a l’acte, també ha tingut unes paraules per a ells el membre de la comissió esportiva, Josep Maria Mir. Ha destacat el quinzè títol de Copa del Rei de l’equip masculí, situant el Club al capdavant del palmarès, i l’estrena de l’equip femení en la Copa de la Reina. “Tot això és motiu de reconeixement”, ha dit Josep Maria Mir, que també ha marcat objectius ambiciosos de cara a la temporada vinent.

Els atletes i els responsables tècnics de la secció, que també han rebut el reconeixement del Club, s’han pogut fotografiar a la Llotja President Suñol amb el marc del Camp Nou de fons, i han tancat l’acte compartint un refrigeri amb els representants del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut