La pretemporada del Barça Lassa començarà el 2 d’agost

La pretemporada del Barça Lassa començarà el 2 d’agost

L’equip repeteix stage a Encamp del 8 al 14 d’agost, disputarà un total de 5 amistosos, i tancarà la preparació amb la disputa de la Copa Catalunya abans de l’inici de la lliga

La segona temporada d’Andreu Plaza al capdavant del Barça Lassa de Futbol Sala ja té data d’inici. Serà el dia 2 d’agost, quan la plantilla està citada a la Ciutat Esportiva per passar les pertinents revisions mediques. El primer entrenament està previst pel dijous dia 3 d’agost. Durant tota la primera setmana, l’equip ha programat sessions dobles d’entrenament al Palau i a la Ciutat Esportiva, i no serà fins al 8 d’agost que el Barça Lassa marxarà d’stage a Andorra.

STAGE I PRIMERS AMISTOSOS

L’equip torna una temporada més a Encamp per fer-hi un stage de pretemporada entre els dies 8 i 14 d’agost. Ja de tornada a Barcelona, el primer amistós es disputarà el divendres dia 18 d’agost i serà contra el CE Futsal Mataró, de la Segona B, al Palau Blaugrana a porta tancada. El segon amistós serà l’endemà, el dia 19 d’agost, contra el Bisontes Castellón, de Segona Divisió, i també es disputarà al Palau Blaugrana a porta tancada.

TORNEIG A PORTUGAL

Del 25 al 28 d’agost el Barça Lassa es desplaçarà fins a l’Algarve, a Portugal, per disputar la II edició del torneig Masters Cup a la localitat de Portimao amb amistosos de máxima exigència contra el Benfica, el dia 26, i l’Sporting Club, el dia 27.

HOMENATGE A JOAN LINARES

La següent etapa de la pretemporada del futbol sala blaugrana tindrà lloc a Valdepeñas. Allí s’hi disputarà l’amistós d’homenatge a Joan Linares que enfrontarà al Valdepeñas contra el FC Barcelona Lassa, un partit programat per al dia 2 de setembre a les 19 hores.

COPA CATALUNYA

La competició propiament dita arrancarà els dies 7 i 8 de setembre amb la disputa de la Copa Catalunya. El Barça Lassa disputarà les semifinals contra La Unión Santa Coloma que dirigeix Javi Rodríguez. L’altra semifinal la disputaran el Catgas Energia contra l’amfitrió, el Manresa FS. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut