Les imatges inèdites del debut dels Legends al Camp Nou

Les imatges inèdites del debut dels Legends al Camp Nou

Descobreix tots els detalls i els moments inèdits del partit que van jugar els Legends del Barça i del Manchester United

Important tarda de futbol la que es va viure al Camp Nou aquest passat divendres. Per primera vegada, els Barça Legends trepitjaven l’Estadi, en una jornada futbolística en què els 50.000 espectadors que hi havia a la graderia van poder tornar a veure Ronaldinho, Giuly, Rivaldo, Belletti i companyia. Un partit en què, a més, es va poder col·laborar amb el projecte PCCB (Pediatric Cancer Center Barcelona) de l’Hospital Sant Joan de Déu, que té com a missió garantir el tractament oncològic a tots els nens malalts.

Més enllà del que es va viure a la gespa (1-3), els futbolistes van viure una jornada especial. Des de l’arribada a l’Estadi que tants bons records els hi porta, com la preparació en el vestidor on van viure grans moments, o el tornar a trepitjar la gespa del Camp Nou. Així doncs, no et perdits tots els detalls dels protagonistes, amb aquest vídeo exclusiu amb imatges inèdites del primer partit del Barça Legends a Barcelona!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut