El primer equip ja és als Estats Units

El primer equip ja és als Estats Units

L’expedició blaugrana ha aterrat a les 19.30 hores (hora local) a l'aeroport de Newark, ciutat on l'equip s'allotjarà durant sis nits

El FC Barcelona ja és als Estats Units, on estarà un total de 10 dies per dur a terme la tradicional gira estiuenca en què disputarà un total de tres partits. Després d'un mínim retràs, l'equip ha aterrat a les 19.30 hores (hora local) a l'aeroport de Newark, ben a prop de Nova York, on dormirà durant sis nits. L'avió s'havia enlairat passades les 17h (hora local) de l'aeroport de Barcelona.

L’expedició blaugrana ha estat encapçalada pel president del Club Josep Maria Bartomeu, el vicepresident primer Jordi Cardoner i el vicepresident de l’Àrea Esportiva Jordi Mestre, entre d’altres directius, a banda dels 26 jugadors que conformen la llista de convocats per a la gira.

Entrenament previ al viatge

El primer equip del FC Barcelona ha realitzat una sessió matinal d’entrenament abans de sortir cap a l’Aeroport de El-Prat. Una sessió que ha servit per veure Nélson Semedo per primera vegada exercitant-se amb els seus nous companys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut