Sessió amb la mirada posada als Estats Units

Sessió amb la mirada posada als Estats Units

Ernesto Valverde ha dirigit l’última sessió abans d’iniciar la gira aquest dimecres amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova; Ortolá, Ezkieta i Aleñá, del Barça B, també hi són

Després del primer dia de descans des que van tornar de les vacances, el primer equip del FC Barcelona s’ha tornat a exercitar aquest dimecres al matí al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva abans de viatjar aquesta mateixa tarda cap als Estats Units per iniciar la gira americana que durarà 12 dies. Ernesto Valverde ha dirigit la sessió amb els jugadors disponibles del primer equip i amb els tres jugadors del filial que viatjaran també a la gira: Ortolá, Ezkieta i Carles Aleñá.

Una sessió en què s’ha pogut veure l’estrena de Nélson Semedo a la Ciutat Esportiva. El lateral portuguès ha realitzat el seu primer entrenament amb el primer equip. Qui no hi ha estat és Jordi Alba, amb permís del Club. L’equip sortirà de Barcelona al voltant de les 16 hores amb destí a Nova Jersey. L'entrenament ha tingut una visita sorpresa. I és que Rivaldo ha vingut a la Ciutat Esportiva per presenciar la sessió en directe. Cal recordar, que l'exjugador brasiler va jugar al Camp Nou aquest mes de juny amb els Barça Legends.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut