Juventus – FC Barcelona: Test exigent per començar

Juventus – FC Barcelona: Test exigent per començar

El nou Barça d’Ernesto Valverde afronta aquest dissabte el seu primer test de la pretemporada contra un rival d’altura, el seu últim botxí a la Lliga de Campions

El nou Barça 2017/18 té aquest dissabte la seva primera prova. Pràcticament dos mesos després de la final de Copa, el conjunt blaugrana torna a posar-se les botes per iniciar un curs que es presenta d’allò més il·lusionant. L’etapa d’Ernesto Valverde dona el seu tret de sortida amb un Nélson Semedo que podria debutar contra un Juventus que va tombar els culers en la darrera edició de la Lliga de Campions.

Cal recordar que Ernesto Valverde va anunciar en roda de premsa que en aquests primers compromisos -n’hi haurà un total de tres als Estats Units- el repartiment de minuts estarà a l’ordre del dia. La intenció és que els jugadors, de mica en mica, vagin agafant el to adequat per plantar-se a la Supercopa d’Espanya en les millors condicions possibles.

El marc d’aquest primer partit de pretemporada no podia ser millor. El Metlife Stadium de Nova York, la ciutat dels gratacels, presentarà una grandíssima entrada per veure l’estrena culer. Durant els tres dies que el FC Barcelona fa que és als Estats Units les mostres de suport han estat constants. Amèrica estima el Barça i els jugadors volen retornar aquesta gratitud amb il·lusió i gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut