Paco Alcácer: “Tenim il·lusió per la nova temporada”

Paco Alcácer: “Tenim il·lusió per la nova temporada”

El davanter valencià afirma que se sent “amb confiança i a gust” en la que està sent la seva primera pretemporada com a jugador del primer equip

Paco Alcácer va aterrar al FC Barcelona a finals d’agost del 2016. Amb la temporada ja arrencada, el valencià va haver d’adaptar-se a corre-cuita per encaixar en un entorn completament nou per a ell. Enguany, doncs, està vivint la seva primera pretemporada com a jugador del primer equip, cosa que valora positivament, tal com reconeix als mitjans del Club des de Nova Jersey: “Quan arribes nou és complicat adaptar-te als nous companys, a la nova ciutat, a un nou estil de joc... Però gràcies als companys i a l’'staff' agafes confiança i estàs més a gust, que és el més important”.

El davanter reconeix que té ganes de “deixar enrere la pretemporada” i de començar a disputar partits oficials. “Ara hi ha entrenaments durs i a nivell de grup tots tenim ganes que comenci allò bo. Tenim il·lusió per la nova temporada”, assegura.

Considera que l’equip ha arrencat amb bon peu, després del triomf sobre el Juventus: “Està clar que era un partit amistós, però tots el que volem és guanyar partits. Som professionals. És obvi que no estem al cent per cent, però sí amb ganes de tenir partits i sentir-nos fora de les vacances”.

També té bones paraules per al nou tècnic, Ernesto Valverde: “A nivell de personalitat és molt sensat, molt sincer. De cara a l’equip això és bo i es trasllada a nivell de joc”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut