Arriben quatre nous reforços al filial

Arriben quatre nous reforços al filial

Antony Lozano, Samu Araújo, Íñigo Ruiz de Galarreta i Moha Ezzerfani han signat avui els seus contractes amb el FC Barcelona

Antony Lozano, Samu Araújo, Íñigo Ruiz de Galarreta i Moha són nous jugadors del FC Barcelona. Els quatre reforços del filial arriben procedents del CD Olimpia, RC Celta, CD Numància i CF Badalona, respectivament, han signat el seu contracte a les oficines de la Ciutat Esportiva Joan Gamper en presència del directiu responsable del futbol formatiu professional, Silvio Elías, i del mànager esportiu de l’Àrea de Futbol, Josep Segura, i s’incorporen demà a la pretemporada del Barça B. Lozano, Samu Araujo, Ruiz de Galarreta i Moha se sumen al mitjapunta brasiler Vitinho, que va signar la passada setmana, com a noves incorporacions de l’equip de Gerard López.

Lozano, el primer hondureny a la història del Barça

Antony Lozano, conegut futbolísticament com Choco Lozano, ha signat per dues temporades, amb un any més opcional, i la seva clàusula de rescissió és de 50 milions d’euros. El Barça ha pagat 1,5 milions d’euros de traspàs al Club Deportivo Olimpia. Nascut fa 24 anys a Yoro (Honduras), es va formar a l’Olimpia. És tracta d’un davanter centre de referència, amb bon remat de cap i al primer toc, que té un bon joc de posició i defineix amb encert. Al Tenerife ha demostrat la seva faceta com a golejador a la Segona Divisió A. Va marcar 10 gols la temporada 2015-16, en els 32 partits que va disputar, i aquesta passada campanya ha igualat la desena de gols en els 34 partits que ha disputat. Internacional des del 2011, amb la selecció d’Honduras ha jugat els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016, on va marcat tres gols, i el Mundial Sub-17 de Nigèria l’any 2009.

Samu Araújo arriba cedit del Celta

El lateral esquerre Samu Araújo arriba cedit del Celta per una temporada. Nascut el 9 de desembre de 1995 a Vigo, és un jugador molt versàtil que aportarà alternatives a la defensa de Gerard López ja que pot jugar tant de lateral com de central. Format a les categories inferiors del club gallec des dels 10 anys, en aquesta darrera temporada ha disputat 35 partits amb el Celta B entre Lliga i el play off d’ascens a Segona Divisió A, on va caure eliminat pel València B.

L’experiència de Ruiz de Galarreta

El migcampista basc Íñigo Ruiz de Galarreta arriba procedent del Numancia. Ha signat contracte per dues temporades, amb un any més opcional, i la seva clàusula de rescissió és de 50 milions d’euros. El Barça ha pagat els 700.000 euros de la seva clàusula de rescissió. Nascut el 6 d’agost de 1993 a Eibar, Ruiz de Galarreta es va formar a Lezama arribant a debutar al primer equip de l’Athletic el 14 de desembre del 2011 en un partit de l’Europa League de la mà de Marcelo Bielsa. Ha estat internacional en les categories inferiors de la selecció espanyola i Mirandés, Saragossa, Leganés i Numància han estat els darrers equips en els que ha militat. La passada temporada va disputar 37 partits amb el Numancia, a Segona Divisió A, on va marcar dos gols i va ser els màxim recuperador de pilotes de la categoria.

Moha, aposta per la joventut

L’extrem Mohamed Ezzarfani, conegut futbolísticament com Moha, arriba procedent del Badalona. Ha signat per dues temporades, amb tres anys més opcionals, i la seva clàusula de rescissió és de 12 milions d’euros. El Barça ha pagat 10.000 euros pel seu traspàs. Nascut el 15 de novembre de 1997 a Nador (Marroc), Moha és un futbolista format al futbol base de la Damm que es caracteritza per poder jugar a les dues bandes i pel seu atreviment en l’un contra un. Aquesta passada temporada 2016/2017 ha jugat 26 partits, 16 d’ells com titular, en els que ha marcat 2 gols i ha donat 9 assistències.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut