Adrien Moerman, segon fitxatge del Barça Lassa

Adrien Moerman, segon fitxatge del Barça Lassa

El francès Moerman, ex de Darussafaka, jugarà la propera temporada a les ordres de Sito Alonso

El jugador francès, que aquesta darrera temporada ha mostrat la seva regularitat al Darussafaka turc, té 28 anys i una llarga experiència al seu país natal, a l’ACB, on va jugar una temporada a les files del Bilbao Basket, i a Turquia, país on ha jugat les dues darreres temporades, repartides a les files del Banvit i a l’esmentat Darussafaka, amb el qual ha disputat l’Eurolliga. S’hi incorpora per una temporada.

La regularitat, el seu punt fort

L’aler francès, de 2,01 metres, destaca per la seva regularitat en diverses facetes del joc. Intens defensivament, amb una notable habilitat per tancar el rebot, destaca especialment per no amagar-se en els moments importants.    

Moerman ha jugat la temporada passada l’Eurolliga a les files del Darussafaka amb unes registres de 8,1 punts de mitjana, 5,1 rebots i 0,9 recuperacions, entre els seus números destacats dels 33 partits que ha jugat en total -21 dels quals com a titular.

Els millors registres a l’Eurolliga

El seus millors números a la màxima competició continental els trobem en el matx que el seu darrer equip, el Darussafaka, el va enfrontar contra l’Armani Jeans Milano, el 20 d’octubre passat, quan va anotar 20 punts.

La seva notable capacitat rebotejadora la va fer palesa a les files del Nancy francès. La temporada 2011/12, en partit contra el Fenerbahçe, quan va capturar un total de 15 rebots. A més, la seva capacitat defensiva també s’ha pogut comprovar aquesta temporada en un partit contra el Zalgiris (4/11/16), quan va recuperar 5 pilotes en el partit que va enfrontar el seu equip amb els de Kaunas.

Pas breu per Bilbao

L’internacional francès va tenir un breu pas per la Lliga ACB. Concretament va ser la temporada 2012/13, quan va disputar 34 partits amb la samarreta del conjunt basc. Les seves mitjanes van ser de 6,1 punts i 3,7 rebots. Precisament, en el matx que va enfrontar blaugranes i ‘men in black’ a Miribilla, el jugador va anotar 13 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut