Juventus i FC Barcelona es retroben catorze anys després als Estats Units

Els dos equips ja es van enfrontar en un amistós de pretemporada a Boston el 27 de juliol del 2003

El FC Barcelona es retrobarà, la matinada del dissabte 22 al diumenge 23 de juliol, amb la Juventus a Nova York en un partit de pretemporada. I és que els barcelonistes ja es van enfrontar amb l’equip torinès fa catorze anys a Boston. En aquella ocasió, el FC Barcelona va guanyar a la tanda de penals (5-6) un partit que va acabar amb empat a dos en el marcador. Javier Saviola va ser l’autor dels dos gols de l’equip blaugrana a la primera part, mentre que Di Vaio i Miccoli van ser els golejadors dels italians.

En aquell amistós va participar Andrés Iniesta, que va entrar al terreny de joc en el minut 74 substituint Xavi Hernández i també el tècnic del Barça B, Gerard López. D'altra banda, Buffon ja defensava la porteria de la Juventus, equip en què també hi eren Zambrotta i Davids, dos jugadors que, anys més tard, acabarien vestint la samarreta del Barça.