L’activitat no s’atura per als de Valverde

L’activitat no s’atura per als de Valverde

Després de la incorporació del gruix dels internacionals, aquest dissabte el primer equip del FC Barcelona ha fet una doble sessió d’entrenament a la Ciutat Esportiva

Sense descans per preparar la temporada 2017/18. El primer equip del FC Barcelona està afrontant la primera setmana d’entrenaments després de les vacances, i ho fa amb intensitat. Si aquest divendres es va incorporar el gruix de l’equip, amb el retorn als entrenaments de deu futbolistes més, aquest dissabte tots han dut a terme una jornada de doble sessió.

Tant la primera, que ha començat a les 9.30 hores, com la de la tarda, que ha iniciat a les 18.30 hores aproximadament, s’han fet al camp Tito Vilanova i han comptat amb tots els disponibles del primer equip, així com també amb els cinc jugadors del filial que aquests dies formen part de la disciplina dels d’Ernesto Valverde. Gerard Deulofeu, que s’està recuperant de les seves molèsties a la cuixa dreta, ha fet treball específic.

Ara l’equip torna a tenir una cita amb la Ciutat Esportiva aquest diumenge, a les 9.30 hores, per dur a terme el darrer entrenament de la setmana del retorn a la feina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut