Jorge Cuenca apuntala la defensa del filial

Jorge Cuenca apuntala la defensa del filial

El central, que arriba procedent de l’Alcorcón, és el sisè reforç del Barça B per aquesta temporada 2017/2018

Jorge Cuenca s’ha convertit avui en el sisè reforç del Barça B d’aquesta temporada 2017/2018. El jugador, que arriba procedent de l’Alcorcón, ha signat el seu contracte amb el FC Barcelona a les oficines de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb la presència del directiu responsable del futbol formatiu professional, Silvio Elías, y del mànager esportiu de l’Àrea de Futbol, Josep Segura. La durada del seu contracte serà de dues temporades, amb tres anys més opcionals, i la seva clàusula de rescissió és de 30 milions d’euros. El Barça ha pagat 400.000 euros de traspàs.

Jorge Cuenca, nascut el 17 de novembre de 1999, és un defensa central esquerrà que ha jugat a l’Alcorcón durant l’etapa juvenil, i que la temporada 2016/2017 va disputar cinc partits a la Segona Divisió A. És tracta d’un jugador al que li agrada incorporar-se a l’atac, tanca bé els espais, és eficaç en les passades, té caràcter i bona visió de joc.

Declaracions Jorge Cuenca:

"Fa tres anys m'ho dius i no m'ho crec! Sóc un nen de barri de Madrid, que volia ser futbolista. Sóc central esquerrà. He estat un parell d'anys a l'Alcorcón, començant al juvenil i arribant a debutar al primer equip la temporada passada".

"La Segona Divisió és un salt molt gran, he d'esperar a guanyar-me la confiança del mister i intentar fer-ho el millor possible. Piqué és el meu referent, és l'objectiu a igualar o a superar, qui sap, és molt difícil però per somiar que no sigui".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut