Gran mobilització blaugrana al cor de Manhattan

Gran mobilització blaugrana al cor de Manhattan

Al voltant de 4.000 aficionats culers s'han concentrat a Bryant Park per crear un mosaic de la samarreta del Barça amb els logos de Rakuten i UNICEF

Els aficionats blaugrana de la ciutat de Nova York s’han reunit aquest dissabte a Bryant Park, al cor de Manhattan, on han participat en un mosaic humà reproduint la samarreta del FC Barcelona. L’acció ha comptat amb la participació del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i dels membres de la Junta Directiva desplaçats a Nova York, així com del Barça Legend i ambaixador del Club Juliano Belletti i l’exjugador Thierry Henry. Igualment, el CEO del Club, Òscar Grau, i el CEO de Rakuten, Hiroshi Mikitani, s’han sumat a la iniciativa, de la qual han volgut formar part també les Penyes i les FCBEscoles de la zona.

Des de primera hora del matí, ciutadans de Nova York, turistes i fans de l’equip blaugrana han anat arribant a aquest punt neuràlgic de Manhattan disposats a participar en aquesta acció per crear la samarreta. Ha estat cap a les 12 hores quan els 3.330 participants acreditats per l’organització han aixecat les pancartes que han conformat la samarreta de futbol del Barça més gran de la història. De la mateixa manera, el Club també ha creat un mosaic gegant del logo d’UNICEF per representar la llarga relació del Barça amb la fundació infantil de les Nacions Unides. 

L’acte, que ha estat obert a tot el públic, ha tingut lloc el matí del dia del debut d’Ernesto Valverde amb el primer equip del FC Barcelona davant de la Juventus, al MetLife Stadium. Tots aquells participants que s’hi havien registrat prèviament han gaudit de la possibilitat de guanyar la nova samarreta blaugrana, entre altres sorpreses.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut