Entrenament multitudinari al Hard Rock Stadium

Entrenament multitudinari al Hard Rock Stadium

27.000 espectadors es reuneixen a l’escenari del Clàssic a 24 hores de l’esperat duel a Miami

Si a Nova Jersey i a Washington els entrenaments del FC Barcelona havien aixecat passions, a Miami la cosa ha anat a més. Uns 27.000 espectadors s’han reunit al Hard Rock Stadium del sud de Florida per seguir en directe la sessió d’entrenament del primer equip blaugrana, la darrera en territori nord-americà, en què han participat tots els jugadors disponibles.

Ja quan l’equip s’apropava a l’estadi s’intuïa que alguna cosa grossa passaria. L’autocar dels jugadors ha hagut d’obrir-se pas de mica en mica entre l’afició que esperava a les rodalies del Hard Rock Stadium, escenari de cinc Superbowls. Quan els fans han vist els seus ídols els crits s’han multiplicat.

S’apropava l’hora de l’entrenament i les cues per comprar entrades seguien sent llarguíssimes. Un cop amb l’entrada a la mà, la gent corria per accedir a l’interior de l’estadi, on podia triar seient. L’aspecte que ha presentat el Hard Rock Stadium ha acabat sent brutal, tenint en compte que es tractava únicament d’un entrenament, dos si s’inclou el del Reial Madrid, que s’exercitava tot seguit.

L’anècdota de l’entrenament l’ha protagonitzat un seguidor culer que, vestit de blaugrana, li ha demanat matrimoni a la seva parella... i ella ha dit que sí. Han tingut sort perquè, un cop acabat l’entrenament culer, la pluja ha fet acte de presència.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut