Les millors exhibicions de la temporada de Leo Messi

Les millors exhibicions de la temporada de Leo Messi

El crac argentí ens ha deixat nombroses accions i mostres de la seva qualitat al llarg d’aquests mesos

La renovació de Leo Messi fins al 2021 suposa una gran notícia per al barcelonisme, que ha viscut amb el crac argentí els millors moments de la seva història. Durant la seva carrera, el '10' ho ha guanyat tot amb el FC Barcelona i sempre ha demostrat seguir tenint gana per aconseguir sumar encara més victòries i títols amb el club blaugrana. Per això, Leo Messi ha protagonitzat, novament, algunes de les millors accions individuals i col·lectives sobre el terreny de joc, on ha deixat nombroses mostres de la seva tècnica i qualitat. A continuació, pots repassar els vídeos amb les seves exhibicions més destacades de la temporada 2016/17.

Al Calderón, Leo Messi va donar l’última classe magistral de la temporada en la final de Copa davant l’Alabès, per aconseguir que l’equip aixequés el títol.

L’obra d’art de Messi en l’últim partit de Lliga contra l’Eibar, una “delicatessen” que acaba en gol després de desfer-se de 5 rivals.

El '10' s’exhibeix al Bernabéu i culmina la seva actuació, en el Clàssic de Lliga, amb un segon gol a l’últim minut per donar la victòria a l’equip blaugrana. Una diana que representa la 500 de l'argentí amb la camiseta del Barça.

Una actuació inoblidable la que va tenir en el derbi de la primera volta de la Lliga contra l’Espanyol, al Camp Nou. Detalls espectaculars del crac per contribuir a la victòria amb un gol i dues assistències.

I, per acabar, un vídeo extra. Recorda el recull amb totes les accions de Messi que et deixaran bocabadat. El millor repertori de l’argentí sobre la gespa de tota la temporada. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut