El Barça Innovation Hub organitza una cimera sobre lideratge esportiu a la Universitat de Georgetown

El Barça Innovation Hub organitza una cimera sobre lideratge esportiu a la Universitat de Georgetown

El directiu Jordi Moix i el director de planificació estratègica i innovació del Club, Javier Sobrino, participen en aquesta iniciativa que s’emmarca dins de l’acord de col·laboració que les dues entitats van signar el passat mes de maig

La Universitat de Georgetown, a Washington DC, ha estat l’escenari de la segona aturada del Barça Innovation Hub (BIHub) durant la gira americana. Després de realitzar una ponència al MIT de Boston el passat dilluns, el Club ha celebrat una cimera sobre el lideratge esportiu i futbolístic a la prestigiosa Georgetown University. Aquesta iniciativa s’emmarca dins l’acord de col·laboració que van firmar les dues entitats el mes de maig per a explorar vies de treball conjunt, com ara un cicle de ponències sobre la innovació en l’esport, les analítiques esportives o el futbol femení.

L’esdeveniment ha comptat amb la presència del directiu Jordi Moix, que ha fet la introducció al projecte del Barça Innovation Hub, i del director de Planificació Estratègica i Innovació del Club, Javier Sobrino, que ha realitzat la presentació detallada sobre aquesta iniciativa que vol convertir-se en el centre de coneixement i innovació més important de la indústria de l’esport. Per part de la Georgetown University, ha participat en l’acte el Dr. Daniel Kelly, director de la facultat i professor associat del programa universitari ‘Sports Industry Management’. Igualment, s’han sumat al simposi personalitats de diferents àmbits del coneixement i la recerca esportiva que han participat en diverses presentacions.

La jornada s’ha dividit en tres grans blocs temàtics, eixos del Barça Innovation Hub, com ara la cerca de noves vessants empresarials esportives, el futur de la tecnologia en l’esport o els avenços per potenciar les disciplines femenines. Totes elles han comptat amb diverses ponències de la mà d’experts que han plantejat nous reptes i situacions candents en el món del lideratge esportiu i futbolístic.

L’objectiu d’aquesta cimera és oferir als assistents les eines necessàries per a desenvolupar capacitats estratègiques i de lideratge en l’esport. Igualment, la col·laboració busca proveir tant els membres del FC Barcelona com de la Georgetown University amb una plataforma de networking per a seguir sumant sinèrgies entre les dues entitats. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut