El Barça Lassa comença la pretemporada amb les revisions mèdiques

El Barça Lassa comença la pretemporada amb les revisions mèdiques

Aitor Egurrola, Sergi Fernández, Sergi Panadero, Marc Gual i Xavi Barroso són els cinc jugadors que inicien la preparació del nou curs i aquest dijous es tornaran a posar els patins

El Barça Lassa d’hoquei patins ha tornat a la feina aquest dimecres. Aitor Egurrola, Sergi Fernández, Sergi Panadero, Marc Gual i Xavi Barroso s’han presentat aquest dimecres al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per realitzar les proves mèdiques i després han realitzat una sessió de gimnàs al Palau Blaugrana. Per posar-se els patins, han d’esperar fins aquest dijous, en el primer entrenament dirigit per Edu Castro.

El nou primer tècnic barcelonista només pot comptar amb la meitat dels efectius en aquest inici de pretemporada per la disputa del Mundial i la presència de jugadors als entrenaments es completarà amb jugadors de la base. “Ens posarem a to amb els que som i després ja començarem a aclimatar-nos”, ha comentat Aitor Egurrola. El porter blaugrana també ha destacat que, quan hi ha un entrenador nou, “sempre hi ha un plus de motivació que ens anirà bé”. “Som el Barça i hem d’aspirar a tot”, ha afegit.

A part dels entrenaments a la pista i al gimnàs, l’equip jugarà un amistós contra el Palafrugell l’1 de setembre (al Palau Blaugrana i a porta tancada). Després es tornarà a jugar al Palau els dies 8 i 15 de setembre per disputar la fase de grups de la Lliga Catalana contra el Lleida i l’Alcodiam. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut