Primera jornada completa del Barça Lassa a Andorra

Primera jornada completa del Barça Lassa a Andorra

L’equip de Xavi Pascual ha completat una triple sessió, amb carrera a primera hora del matí, gimnàs al migdia i entrenament de pista a la tarda

El Barça Lassa ha completat aquest dissabte la primera jornada sencera a l’estada d’Encamp. El conjunt blaugrana, després d’haver arribat el divendres al migdia, ha fet la primera triple sessió de totes les que hi ha previstes. El tècnic, Xavi Pascual, ha programat un pla de treball en què durant el matí es prepara la part física i a la tarda entra en joc la pilota.

Així, aquest dissabte l’equip blaugrana ha fet una sessió de carrera amb canvis de ritme en un camp proper a l’hotel de concentració. Després d’haver esmorzat, l’equip s’ha dirigit al Complex Esportiu d’Encamp, on els jugadors han completat una exigent sessió de gimnàs. Per relaxar la musculatura, els blaugrana han pogut remullar-se al riu Valira que travessa la localitat andorrana. Tot un clàssic de les estades de pretemporada.

A la tarda l’equip ha tornat al pavelló d’entrenament, però aquest cop per trepitjar el parquet i amb la pilota com a protagonista. Com ja van fer el primer dia d’estada, el Barça Lassa ha treballat durant prop de dues hores en qüestions tècniques i tàctiques per posar el punt final a la primera jornada sencera a Encamp. La rutina seguirà durant els dies que l’equip sigui a Andorra, fins que en tornar a Barcelona comenci a preparar els primers partits de preparació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut