Així és el nou Betis que visitarà el Camp Nou aquest diumenge

Així és el nou Betis que visitarà el Camp Nou aquest diumenge

El club verd-i-blanc ha fet un gir de 180º a la seva política esportiva, i ha apostat pel joc de posició amb el fitxatge del nou tècnic, Quique Setién

El Betis de la temporada 2017/18 no tindrà res a veure amb el de la temporada passada. L’equip estrena nou tècnic, Quique Setién, procedent del Las Palmas, i director esportiu, Llorenç Serra Ferrer. L’extècnic blaugrana ha donat setze baixes i, fins ara, ha fet deu fitxatges, incloent el de Setién, amb la qual cosa ha canviat completament l’equip verd-i-blanc.

El conjunt andalús ha jugat fins a dotze amistosos de pretemporada, enfrontant-se a rivals com el Benfica, el Besiktas, l’Inter o l’AC Milan. El Betis busca refer-se d’una mala temporada com va ser la 2016/17 i per això ha signat els defenses Zou Feddal (Alabès), Jordi Amat (Swansea) i Barragán (Middlesbrough); els migcampistes Andrés Guardado (PSV), Riyad Boudebouz (Montpeller) i Javi García (Zenit), a més dels davanters Sergio León (Osasuna) i l’exblaugrana Cristian Tello (Fiorentina). A més, l’equip andalús manté també els seus capitans a la plantilla, com són Antonio Adán i Joaquín Sánchez.

Per contra, Setién ha perdut un jugador cabdal com Ceballos, que ha signat pel Reial Madrid. A més, no podrà disposar del màxim golejador històric del Betis, Rubén Castro, cedit a la Xina fins al desembre. Dani Pacheco, Portillo, Piccini, Rubén Pardo, Donk, Manu Herrera, Álex Martínez, Cejudo, Petros, Álex Alegría, Bruno, Jonas i José Carlos també han abandonat l'equip durant aquest mercat estival 2017/18.

Tots dos conjunts es tornen a enfrontar en el primer partit de la temporada, tal com va succeir en la 2016/17, un matx que va acabar amb victòria blaugrana per 6-2.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut