Gerard López: “El Tenerife és un dels equips cridats a estar al davant”

Gerard López: “El Tenerife és un dels equips cridats a estar al davant”

El tècnic del filial confia que la gent s’animi a venir al Mini en el primer partit del retorn a La Liga 123

El Barça B rep el Tenerife al Miniestadi en el primer partit a casa en el retorn a Segona Divisió, a La Liga 123. L’equip s'ha entrenat aquest diumenge a la tarda al Miniestadi, abans del primer partit a casa de la nova temporada. L’entrenador Gerard López donarà a conèixer la llista de convocats aquest dilluns. Qui ja està a disposició d’entrar és Sarsanedas, un cop complerta la sanció que tenia de la primera jornada. El tècnic Gerard López ha explicat les sensacions del seu equip a la prèvia del partit:

Declaracions Gerard López:

“És el debut a casa, en un horari diferent, però està clar que aquest any no ho podem controlar, perquè és la Lliga qui ho marca. Tindrem una setmana molt curta, perquè després anem a Granada el divendres”.

“Tenim il·lusió de començar a casa, davant un rival important, contra un equip que va estar lluitant l’any passat fins al final per pujar a Primera i que ja va començar a guanyar la primera jornada contra el Saragossa, i que és un dels equips cridats a estar a les places capdavanteres”.

“És un partit atractiu per a la gent, i no queda altra que intentar demanar l’ajut del Mini, el recolzament de la nostra afició en aquest retorn a Segona Divisió en el primer partit a casa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut