La Masters Cup ja escalfa motors

La Masters Cup ja escalfa motors

L’expedició del Barça Lassa ja ha arribat a Portimão i aquest dissabte debutarà contra el Benfica (15,30h, hora de Barcelona, en directe per Esport3)

Després de més de 5 hores de viatge, l’expedició del Barça Lassa ja ha arribat a l’Algarve, l’escenari que acollirà durant els propers dos dies el torneig més prestigiós de la pretemporada: la Masters Cup. A Portimão, el Barça hi disputarà dos amistosos contra els dos millors equips de Portugal: el Benfica (dissabte, 15,30h, hora de Barcelona); i l’Sporting Club de Portugal (diumenge, 15,30h, hora de Barcelona). Els dos partits s’oferiran en directe per Esport3.

Andreu Plaza s’ha endut a Portugal a tota la plantilla, inclòs Sergio Lozano, que es troba en la recta final de la recuperació de la lesió al recte anterior de la cuixa dreta i no podrà jugar. També és dubte el porter Juanjo, que arrossega una lumbàlgia amb 72 hores d’evolució. Per aquest motiu ha viatjat el tercer porter, Miquel Feixas.

DEBUT CONTRA EL BENFICA

El primer rival dels blaugrana aquest dissabte serà el Benfica, un històric del futbol sala europeu. Després de quedar fora per sorpresa de la UEFA Futsal Cup, l’equip que dirigeix el tècnic Joel Rocha s’ha renovat amb els fitxatges destacats de Raúl Campos, ex de ElPozo, i de Robinho, ex del Gazprom i del Dinamo de Moscou. Curiosament, només hi ha un precedent d’enfrontaments entre el Barça Lassa i el Benfica. Va ser en la Masters Cup del 2015 i amb victòria pel Benfica (3-2).

SEGON AMISTÓS CONTRA L’SPORTING CLUB DE PORTUGAL

El segon rival del Barça a la Masters Cup serà l’Sporting Club de Portugal, l’actual subcampió d’Europa i campió de la lliga portuguesa. Sota la direcció tècnica de Nuno, l’Sporting Club de Portugal compta amb una de les millors plantilles del continent amb jugadors de la talla de Merlim, Diogo, Deo i Fortino. Aquesta temporada, a més, l’Sporting ha recuperat a Cardinal, ex de Movistar i ElPozo, i també a Divanei, ex de Kairat. Dos reforços de luxe per a un equip molt a tenir en compte aquesta temporada a la UEFA Futsal Cup. Hi ha dos precedents d’enfrontaments entre el Barça Lassa i l’Sporting Club, i sempre amb victòria del Barça. El primer, a la semifinal de la UEFA Futsal Cup que el Barça va conquistar el 2012 (5-1); i el segon en la Masters Cup del 2015 (4-5). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut