FC Barcelona Femení - CE Europa: Golejada i a la final! (5-0)

Les blaugranes han superat amb contundència l’Europa gràcies als gols de Pina (2), Olga, Andressa i Mariona, i disputaran diumenge la final de la Copa Catalunya contra l’Espanyol (12.00h)

Nou triomf blaugrana. Les de Fran Sánchez continuen la seva posada a punt, i aquest cop han superat amb contundència el CE Europa (5-0) a les semifinals de la Copa Catalunya, matx disputat a La Bòbila de Gavà. Els gols de Pina (2), Olga, Andressa i Mariona han donat la victòria al FC Barcelona i l’accés a la final, que es disputarà diumenge contra l’Espanyol (12.00h).

Domini blaugrana des de l'inici

El primer temps ha estat de clar domini blaugrana, amb un monòleg absolut de les de Fran Sánchez, que han jugat en tot moment a camp contrari. Les culers han tingut innombrables ocasions, però la portera Ari ha estat molt encertada sota els pals. Tot i això, les barcelonistes han pogut transformar ràpidament la seva superioritat amb gol d'Olga (minut 8), i Andressa Alves ha ampliat l’avantatge passada la mitja hora de partit (minut 33).

Tot i les diverses ocasions per al FC Barcelona –de  Bárbara Latorre, Alèxia, Andressa i Olga–, el marcador no s’ha mogut i el partit ha marxat al descans amb el 2-0 favorable a les de Fran Sánchez.

La sentència, en els darrers minuts

Ja a la segona meitat, el ritme ha baixat, però, tot i això, les principals ocasions han estat blaugranes. Només un xut al travesser per part de l’Europa ha estat l’única ocasió per retallar distàncies en el marcador. Ja les acaballes del partit, les barcelonistes s’han mostrat resolutives amb tres gols en els darrers 10 minuts: un doblet de Clàudia Pina (minuts 80 i 86) i, finalment, una diana de Mariona (minut 90), per tancar la golejada.

Finalment 5-0 per al FC Barcelona, que continua intractable: cinc partits disputats, 35 gols a favor i zero en contra. A més, la majoria de les incorporacions no han jugat, ja que continuen agafant la forma. El proper compromís, diumenge a les 12.00h, a la final de la Copa Catalunya davant l’Espanyol.