FC Barcelona Lassa – HC Vardar: Partit d’alt voltatge amb una final en joc

FC Barcelona Lassa – HC Vardar: Partit d’alt voltatge amb una final en joc

Culers i macedonis reeditaran la semifinal de l’última Lliga de Campions en la Super Globe de Doha, i els de Xavi Pascual intentaran que el resultat sigui el contrari del de Colònia

Quan queden una mica més de 24 hores després d'haver superat els quarts de final de la Super Globe en imposar-se amb claredat a l’Espérance Sportive (42-24), el Barça Lassa d’handbol afronta el duel de semifinals. Doha acull el Mundial de Clubs, i a les semifinals creuarà els culers amb l’actual campió d’Europa, l'HC Vardar. De fet, el conjunt macedoni va ser l’encarregat de barrar el pas dels blaugrana a l’última final de la Lliga de Campions, a Colònia, amb un gol en l’últim segon.

Al Duhail Handball Sports Hall de Doha, doncs, es reeditarà l’última semifinal de la màxima competició europea. Un duel que arriba tot just abans que acabi el primer mes de curs, però en què hi ha una nova final en joc. Al davant hi haurà un Vardar que manté el bloc de la temporada passada, amb Raúl González a la banqueta, Arpad Sterbik a la porteria i els també exblaugranes Joan Cañellas i Jorge Maqueda sobre la pista.

Xavi Pascual va poder gestionar còmodament les rotacions en el partit de quarts gràcies a l’ampli avantatge en el marcador, però manté el dubte de Yanis Lenne, que no va poder jugar el primer partit per un esquinç al turmell esquerre.

El partit es disputarà a les 17 hores (una hora menys a Barcelona) i es podrà seguir en directe a través d’aquest enllaç. Culers i macedonis buscaran la primera plaça a la final, per creuar-se amb el guanyador de l’altra semifinal que disputen el Füchse de Berlín i l’Al Sadd qatarià. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut