Andreu Plaza: “La Masters Cup és una competició molt exigent”

Andreu Plaza: “La Masters Cup és una competició molt exigent”

El tècnic del Barça destaca “la motivació de jugar contra equips de primer nivell”, mentre que Ferrao adverteix que “Benfica i Sporting competeixen molt bé i enfrontar-nos a aquest tipus de rivals és la millor manera de preparar la temporada”

“Per als jugadors no seran dos partits de pretemporada més”, reconeix Andreu Plaza. “El Benfica i l’Sporting Club són dos rivals de primera fila mundial i tenim la motivació de fer dos bons partits, mostrar una bona imatge i intentar guanyar el torneig”, explica l’entrenador del Barça Lassa.

En la mateixa línia s’ha expressat Ferrao. “El Benfica i l’Sporting Club són dos equips molt potents, dels millors d’Europa, i enfrontar-nos a ells és la millor manera de preparar una temporada que serà de màxima exigència”, ha dit el pivot brasiler.

Queda clar que el Barça Lassa encara el torneig amb la màxima motivació, tot i que Andreu Plaza ha volgut remarcar que “estem de pretemporada i no ens hem de desesperar si cometem alguns errors, perquè formen part del procés de preparació”. En aquest sentit, Ferrao creu que, després de tres setmanes d’entrenaments, “l’equip està preparat per competir”, tot i que reconeix que “portem molta càrrega de treball i les cames pesen una mica”.

PROGRAMA DEL DESPLAÇAMENT

L’equip marxarà cap a Portugal aquest divendres, després de l’entrenament matinal al Palau. L’expedició del Barça Lassa arribarà a Portimão a mitja tarda. El Barça Lassa debutarà a la Masters Cup contra el Benfica (dissabte, 15,30h, hora de Barcelona). L’endemà, els blaugrana jugaran el segon partit contra l’Sporting Club de Portugal (15,30h, hora de Barcelona). Els dos partits s’oferiran en directe per Esport3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut