Kevin Séraphin: físic i anotació a la zona per al Barça Lassa

Kevin Séraphin: físic i anotació a la zona per al Barça Lassa

El pivot francès, de 27 anys i 2,08m, jugarà sota les ordres de Sito Alonso les dues pròximes temporades

El FC Barcelona Lassa i el Kevin Séraphin han arribat a un acord per a la incorporació del pivot francès per a les dues pròximes temporades, un cop superada la revisió mèdica. Séraphin, de 27 anys i 2,08m, prové dels Indiana Pacers de la NBA, equip en el qual ha jugat el curs 2016/17 i que l’ha alliberat contractualment en els darrers dies. El nou jugador del Barça disputarà, del 31 d’agost al 17 de setembre, l’Eurobakset amb França.

Pivot contundent

Amb Séraphin, el Barça Lassa incorpora un pivot físic, però amb un gran talent ofensiu per anotar. Els seus 208 centímetres, combinats amb els seus llargs braços,  el permeten buscar-se situacions a prop de cistella. A més, també té el ganxo com a recurs ofensiu i pot llançar de mitja distància.

Séraphin compta amb un bon joc de peus i carrega bé el rebot ofensiu, a banda de saber associar-se amb el base de l’equip. És un bon llançador de tirs lliures per la posició en la qual juga i en defensa és un jugador molt interessant i que arriba bé a l’ajuda per taponar el rival.

Gran experiència NBA

Kevin Séraphin és un jugador contrastat i amb una llarga trajectòria a la NBA, tot i la seva joventut. A punt de fer 28 anys el pròxim mes de desembre, el pivot francès ha disputat un total de 423 partits a la NBA en set temporades. Del 2010 al 2015 va jugar als Washington Wizards un total de 326 partits de Lliga Regular en què va tenir un paper important en la rotació amb una mitjana de 16,4 minuts per partit sent, el curs 2012/13, la seva millor temporada amb 9.1 punts i 4,4 rebots per matx.

La temporada 2015/16 va jugar als New York Knicks un total de 48 partits, mentre que el curs 2016/17 va disputar 49 partits als Indiana Pacers.

Format a França

Séraphin va començar la seva trajectòria esportiva al Poitiers Basket, però ràpidament va ser al Cholet, del 2007 al 2010, quan va destacar a la Pro A francesa i va cridar l’atenció dels equips NBA. Va ser escollit pels Chicago Bulls en la posició 17 del Draft del 2010, tot i que els seus drets van ser traspassats a Washington posteriorment.

Cal recordar, a més, que durant dos mesos, el curs 2010/11, va jugar al Baskonia degut al ‘lockout’ de la NBA.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut