Nàstic de Tarragona – FC Barcelona: Empat per continuar agafant ritme (1-1)

Nàstic de Tarragona – FC Barcelona: Empat per continuar agafant ritme (1-1)

Els de Valverde, sense molts dels seus jugadors habituals, igualen el marcador amb el conjunt tarragoní en l’amistós disputat al Nou Estadi

El Barça segueix amb la seva preparació de cara a l’inici de temporada. Els d’Ernesto Valverde han disputat aquest divendres un partit amistós d’entrenament davant el Gimnàstic de Tarragona al Nou Estadi, el qual ha finalitzat amb empat. Paco Alcácer ha estat el golejador blaugrana amb un gran gol de falta directa a la segona meitat que ha servit per posar les taules al marcador.

El tècnic blaugrana ha alliberat del partit els jugadors Piqué, Rakitic, Sergio, Iniesta, Suárez, Messi, Aleix Vidal i Umtiti, que s’han exercitat aquest divendres al matí a la Ciutat Esportiva, i ha sortit amb un onze inicial poc habitual. Amb tot, els blaugranes han sortit amb un mig del camp format per Sergi Roberto, Aleñá i Samper. Amb control i seguretat dominava el Barça sobre la gespa del Nou Estadi davant un Nàstic que es replegava bé al darrere. Mancarien ocasions clares de gol i no ha estat fins als vint minuts de joc quan primer Denis Suárez i, posteriorment, Sergi Roberto han tingut les primeres arribades amb perill blaugrana.

Tot i això, el Nàstic ha replicat i ho ha fet amb eficàcia en avançar-se al marcador en la primera ocasió de perill. La jugada, però, ha estat fortuïta després que Barreiro aprofités un rebot a dins de l’àrea que ha despitat els defensors culers i el davanter del conjunt tarragoní ho ha aprofitat per marcar el primer. Abans de l’acció, el Barça patiria el contratemps de la lesió de Vermaelen, després d’un xoc en una entrada amb Tejera.

Alcácer empata en una represa amb més perill

La segona meitat ha servit per veure els primers minuts de Ter Stegen i André Gomes d’aquesta pretemporada. I és que els dos futbolistes van finalitzar les vacances aquesta setmana després de jugar la Copa Confederacions amb Alemanya i Portugal, respectivament. Ter Stegen ha hagut d’intervenir en dues accions de perill del Nàstic i ha demostrat no haver perdut els reflexos durant l’estiu, perquè als cinc minuts ha salvat el 2-0 amb una espectacular mà salvadora.

El partit també ha servit per tornar a veure sobre el terreny de joc Deulofeu de blaugrana, després de recuperar-se de la seva lesió, i  Douglas. Abans dels canvis, el Barça havia millorat l’assetjament sobre la porteria tarragonina, amb Carles Aleñá liderant els atacs, movent l’equip amb bon criteri, sempre acompanyat de l’incansable Sergi Roberto, sempre lluitador. Per la banda esquerra, el Barça tindria desequilibri amb Digne – substituït després per Jordi Alba- i Denis Suárez, però li faltaria punteria per poder superar Dimitrievski, salvador també d’un xut potent d’Aleñá. El Barça ha pogut empatar el partit gràcies a Paco Alcácer, amb un espectacular llançament de falta a l’escaire, que ha estat imparable per al porter macedoni (1-1, min 79).

Els últims minuts del partit, el Barça ha buscat amb insistència el segon gol, però s’ha topat amb una defensa tarragonina molt ordenada que ha impedit que els blaugranes fessin el segon. Els de Valverde es tornaran a exercitar aquest dissabte a les 9.30 hores a la Ciutat Esportiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut