El millor de Leo Messi a la Gira Americana

El millor de Leo Messi a la Gira Americana

Repassa les millors imatges del crac argentí durant la gira de pretemporada que l’equip blaugrana va realitzar pels Estats Units

Leo Messi va ser un dels jugadors més aclamats pels aficionats del FC Barcelona durant l’estada blaugrana a terres nord-americanes. El crac argentí és un ídol de masses allà on va i als Estats Units es va comprovar. El ‘10’ va liderar el conjunt d’Ernesto Valverde en els tres partits de la International Champions Cup en què els barcelonistes van guanyar a la Juventus (1-2), al Manchester United (1-0) i al Reial Madrid (2-3).

El millor jugador del món sempre és el protagonista dins del camp, gràcies a la seva facilitat a l’hora d’associar-se amb els seus companys, així com pel perill que generen les seves accions individuals. I és que de la imaginació de Leo Messi van néixer, com és costum, les millors ocasions de l’equip blaugrana. A més, l’argentí també té un gran instint golejador, i aquesta capacitat la va tornar a demostrar en l’últim partit contra el Reial Madrid a Miami, on l’argentí va ser l’autor de la primera diana del Barça.

A continuació, gaudeix del vídeo amb les millors imatges de Leo Messi durant la Gira Americana que l’equip blaugrana va disputar per posar-se a punt de cara a la temporada 2017-18.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut