Barça B – Girona: Empat contra un Primera Divisió (2-2)

Els de Gerard López mostren un bon nivell competitiu i empaten contra el Girona amb dos grans gols de Vitinho i Carles Pérez

El Barça B ha ofert aquest divendres una bona imatge davant dels seus aficionats, en un partit que ha servit per seguir amb la posada a punt de cara a l’inici de Lliga, que comença en dues setmanes. En el quart partit de la pretemporada, els de Gerard López han empatat (2-2) contra tot un Primera Divisió com el Girona amb dos grans gols de Vitinho i Carles Pérez abans de la mitja hora.

Els primers quaranta-cinc minuts han estat força entretinguts per a l’espectador, amb alternatives per ambdós equips i dos gols espectaculars dels blaugrana. El Barça ha començat molt bé el partit i en el minut 10 ha pogut estrenar el marcador amb un autèntic golàs. Una gran passada de Fali ha deixat Vitinho sol davant del porter, que no ha pogut fer res davant del xut a l’escaire del brasiler.

Tampoc s’ha quedat enrere el segon gol, obra de Carles Pérez en el minut 29. L’extrem ha rebut la pilota al mig del camp i no s’ha aturat fins que no l’ha introduït al fons de les malles, en una jugada individual de molt mèrit (2-0). El Girona, però, s’ha aprofitat d’un malentès defensiu dels blaugrana per retallar diferències abans del descans (2-1, Soni, min 35).

Enmig d’un carrusel de canvis constants, la segona meitat ha baixat una mica el ritme. Tot i això, s’ha pogut veure un altre gol de bandera, en aquest cas amb el visitant Andzouana com a protagonista. El jugador del Girona s’ha tret del barret un xut amb rosca des de la llarga distància impossible per al porter blaugrana. El gol ha significat el 2-2, que ja no marxaria del marcador. A punt ha estat de trencar-lo Cardona en el darrer minut, però la seva rematada ha sortit desviada.

Al final, un matx molt seriós en què el Barça B ha demostrat el seu bon nivell competitiu i una dinàmica ascendent. El proper partit no es farà esperar i es disputarà dissabte en la segona eliminatòria de la Copa Catalunya contra el Terrassa (Estadi Olímpic, 20.30 hores).