Paulinho: “Prometo treball i esforç, em dedicaré a fons a ajudar els meus companys”

Paulinho: “Prometo treball i esforç, em dedicaré a fons a ajudar els meus companys”

El nou jugador blaugrana ha destacat la seva entrega cap al FC Barcelona, i segons ha assegurat, “és un somni fet realitat i estic preparat per jugar aquí”

En la primera roda de premsa de Paulinho com a nou jugador del FC Barcelona, el brasiler s’ha mostrat agraït al Club per la seva incorporació: “És una satisfacció molt gran ser aquí, un somni fet realitat. Vull agrair l’esforç que ha fet la Junta Directiva per tal que avui pugui ser aquí”. El nou jugador del Barça s’ha definit com un jugador disposat a jugar on li demanin: “Sóc un futbolista que ajudo en la defensa, però que també he jugat molt avançat al llarg de la meva carrera i també m’agrada estar prop de l’àrea. Ajudaré on calgui”, ha explicat el jugador brasiler.

Paulinho s’ha mostrat entregat al FC Barcelona: “Prometo treball i esforç, em dedicaré a fons a ajudar els meus companys”. “És un repte i s’ha d’afrontar amb la màxima valentia i els peus al terra”, ha afegit el futbolista brasiler. També s’ha referit a l’estil de joc del Barça i dels seus nous companys d’equip: “L’equip té un estil i estic convençut que puc encaixar aquí. Faré el possible perquè els meus companys puguin decidir els partits, són grans jugadors”.

Preguntat per la pressió que pot suposar jugar amb el FC Barcelona, Paulinho ha assegurat que se sent “preparat per jugar aquí”. Al mateix temps, el futbolista blaugrana ha afirmat que li agrada demostrar les coses al terreny de joc, afrontant tots els reptes amb humilitat: “No m’agrada parlar de valors per parlar, prefereixo demostrar-ho amb fets. Vull ajudar els companys a guanyar títols i jugaré amb humilitat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut