FC Barcelona Keyboard, la nova aplicació de teclat per a mòbil

FC Barcelona Keyboard, la nova aplicació de teclat per a mòbil

Els temes i adhesius personalitzats ja es troben disponibles en l'aplicació de teclat per a mòbil del FC Barcelona

FC Barcelona Keyboard, la nova aplicació de teclat del FC Barcelona, ​​ja està disponible. L'app de teclat del FC Barcelona oferirà als aficionats del Barça una nova forma d'homenatjar el seu equip favorit i celebrar els seus moments amb adhesius i temes personalitzats que comptaran amb els seus jugadors favorits del FC Barcelona. A partir d'ara podràs presumir d'això davant dels teus amics quan Messi marqui un gol. L'aplicació, desenvolupada per Kika, líder en comunicacions mòbils, també disposa d'una funció per obtenir notícies relacionades amb l'equip en temps real.

"Sempre ens posem com a objectiu ser el millor representant del futbol en el món digital", afirma Russell Stopford, director digital del FC Barcelona. "Al FC Barcelona sempre busquem formes noves i creatives de captivar els nostres aficionats. L'aplicació de teclat per a mòbil del Barça és una manera divertida amb la qual els aficionats poden interactuar alhora que veuen els nostres partits", assegura.

El FC Barcelona s'ha associat amb la companyia xinesa Kika Tech per desenvolupar aquesta nova app. La missió de Kika és proporcionar als usuaris una experiència mòbil fluida que els permeti expressar lliurement les seves idees. L'ecosistema de Kika inclou l'app guardonada Kika Emoji Keyboard, la qual va rebre el premi El Millor del 2016 i Top Developer del 2015 de Google. Els socis de Kika inclouen Huawei, ZTE, 21st Century Fox i Warner Bros, entre d'altres.

Kika també s'ha classificat com la millor aplicació de productivitat en més de 77 països. Amb 400 milions de descàrregues, 40 milions d'usuaris diaris i 60 milions d'usuaris actius al mes, no és sorprenent que fabricants de mòbils líders i estudis cinematogràfics s'associïn amb la companyia.

"Una de les principals formes amb què es comuniquen els aficionats és a través de stickers", assenyala Bill Hu, cofundador i conseller delegat de la Kika Tech. "Aquesta aplicació afegirà una mica de diversió i noves opcions úniques per als aficionats del Barça per tal que puguin establir converses i expressar l'entusiasme que senten pel seu equip i els seus jugadors favorits", afegeix.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut