Acord amb l’Atlètic de Madrid per María León

Acord amb l’Atlètic de Madrid per María León

La defensa internacional passarà la revisió mèdica i signarà contracte amb el FC Barcelona Femení a les properes hores
L’Atlètic de Madrid i el FC Barcelona han arribat a un acord per al traspàs de la jugadora María León al Femení. L’aragonesa, de 22 anys, passarà la revisió mèdica i signarà contracte amb el club blaugrana a les properes hores.

Coneguda futbolísticament com a ‘Mapi’, es tracta d’una defensa que pot actuar com a central o lateral per la banda esquerra. Destaca per la seva agressivitat, la seva bona sortida de pilota des del darrera i el domini del joc aeri, que li permet incorporar-se en accions ofensives.

Formada al Saragossa CFF (on va debutar a Primera amb 16 anys), va jugar a l’Espanyol a la temporada 2013/14 i a la següent es va incorporar a l’Atlètic de Madrid. El curs passat, en què va aconseguir el títol de Lliga amb les matalasseres, va ser el de la seva eclosió. El seu rendiment li va valer per disputar l’Europeu del passat estiu amb la selecció espanyola.

‘Mapi’ León es convertirà, doncs, en el sisè reforç del Barça Femení 2017/18, després dels fitxatges d’Élise Bussaglia, Natasa Andonova, Toni Duggan, Lieke Martens i Fabiana Simoes.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut