Reial Madrid – FC Barcelona: S’escapa la Supercopa d’Espanya (2-0)

Reial Madrid – FC Barcelona: S’escapa la Supercopa d’Espanya (2-0)

Els d’Ernesto Valverde no han pogut aconseguir un resultat positiu al Bernabéu, on Asensio i Benzema han sentenciat el títol

No ha pogut ser i el FC Barcelona no ha pogut capgirar l’1-3 de l’anada de la Supercopa d’Espanya contra el Madrid. I és que al Bernabéu, els gols d’Asensio i de Benzema, tots dos a la primera meitat, han acabat de sentenciar el títol (2-0). Tot i que el Barça ho ha intentat a la segona meitat, on ha tingut més domini, més claredat en el joc i més ocasions que el rival, l'efectivitat no ha estat del costat blaugrana i el marcador no s’ha mogut més per tancar aquesta edició de la Supercopa.

El proper objectiu ara és iniciar la Lliga contra el Betis al Camp Nou amb triomf. I el camí és la segona meitat del Bernabéu, tot i que ja han pesat molt els dos gols del Reial Madrid fets a la primera meitat. El primer, obra d’Asensio, amb un autèntic golàs des de fora de l’àrea (1-0, min 4). El segon, amb un gol de Benzema després d’una assistència de Marcelo (2-0, min 39).

Un resultat ja difícil de capgirar, malgrat la millora blaugrana a la represa. De fet, Messi (min 53) i Suárez (min 70) s’han topat contra el pal, mentre que el mateix uruguaià ha intentat un xut mossegat des de l’interior de l’àrea (min 57) i Sergi Roberto ha tingut el gol a tocar –Keylor Navas l’ha refusat- després d’una passada en profunditat (min 70). Finalment, però, l’efectivitat no ha estat del costat del Barça i la Supercopa s’ha escapat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut