Paulinho: força, arribada i polivalència per al migcamp

Paulinho: força, arribada i polivalència per al migcamp

El futbolista arriba procedent del Guangzhou xinès sent una peça clau de la selecció brasilera de Tite

Nascut el 25 de juliol del 1988 a São Paulo (Brasil), José Paulo Bezerra Maciel Júnior, conegut com Paulinho, és un futbolista que destaca per ser un migcampista fort, alt (182 cm), amb arribada a l’àrea i polivalent al mig del camp. És un jugador que pot actuar com a migcentre, interior i pivot. El jugador de 29 anys té força trajectòria en diferents continents.

El migcampista brasiler va debutar professionalment amb 18 anys al Vilnius FC de Lituània. També va passar pel Lodz polonès fins que va tornar el 2008 a l’Audax São brasiler, el seu equip fins a juvenil. Un any més tard va fitxar pel Bragantino i la seva bona temporada va cridar l’atenció del Corinthians, on es va estar fins al 2013. En el Corinthians és on es va poder fer un lloc en la ‘canarinha’, amb la qual va debutar el 2011. El seu retorn a Europa va ser a l’estiu del 2013, quan el Tottenham se’l va endur i s’hi va estar fins a dues temporades.

El 2015 va firmar pel Guangzhou xinès, el seu últim club. En tots aquests anys el nou jugador del Barça ha jugat fins a 462 partits, en els quals ha marcat 98 gols, i en la darrera temporada ha guanyat la Supercopa xinesa. I en la seva trajectòria ha guanyat tres lligues nacionals, una al Brasil i dues a la Xina.

Internacional consagrat

Paulinho és un dels fixos en les convocatòries de la ‘canarinha’ de Tite i un dels jugadors més utilitzats en els darrers anys. El jugador de 29 anys, des que va debutar el 2011 amb la selecció brasilera, ha estat 41 vegades internacional, ha marcat nou gols i ha repartit set assistències. Amb la seva selecció ha guanyat la Copa Confederacions l’any 2013.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut