HC Vardar Skopje -FC Barcelona Lassa: Lluita fins al final (29-32)

Els blaugranes superen el Vardar a les semifinals de la Super Globe amb una gran actuació de Dika Mem i Pérez de Vargas

El Barça Lassa ja és a la final de la Super Globe, després de guanyar el Vardar (29-32). L’equip entrenat per Xavi Pascual, en un partit molt igualat, ha realitzat un gran duel contra el vigent campió d’Europa. Dika Mem amb sis gols i Entrerríos i N’Guessan amb cinc cadascun han estat els màxims golejadors de l’equip, on també Gonzalo Pérez de Vargas ha estat decisiu.

Els primers minuts de partit han estat molt equilibrats,amb bones defenses per part dels dos equips. Un inici on Gonzalo Pérez de Vargas ja ha començat ha fer grans aturades. El partit s’ha començat a obrir per als de Xavi Pascual en el minut 11 (2-5) sobretot pel gran inici de Dika Mem i Entrerríos. Els blaugrana han seguit amb el seu gran encert i Pérez de Vargas ha seguit amb la seva gran actuació sota els pals que ha permès que els culers fessin un parcial de 0-5 en sis minuts (3-10).

La diferència s’ha anat mantenint, minut 25 (6-13), però a les acaballes de la primera part, el Vardar ha aprofitat la seva superioritat numèrica per retallar diferències i marxar al descans amb el marcador de 12-15. En aquests darrers instants de la primera meitat, Aleix Gómez ha tornat a destacar marcant dos grans gols i demostrant la seva qualitat.

La segona part encara ha estat més igualada que els primers 30 minuts. Els dos conjunts han sortit molt intensos i amb força encert de cara a porteria. Els blaugranes sempre han estat per sobre en el marcador fins al minut 20, quan els macedonis han empatat (25-25).

Saben patir

L’equip de Xavi Pascual, lluny de posar-se nerviós, ha demostrat en els últims minuts el gran equip que és. Els blaugrana han sabut aguantar el marcador, i  en tot moment han anat per davant, sobretot gràcies a Dika Mem, que amb dos gols en els darrers minuts ha estat clau, i de Gonzalo Pérez de Vargas, que ha completat una gran actuació fent parades en els moments més decisius del partit. L'actuació d'aquests dos jugadors ha estat fonamental per emportar-se la victòria (29-32) i el pas cap a la final del Mundial de Clubs. El rival del Barça pel títol serà el Füchse de Berlín, campió de les dues últimes edicions de la competició, que ha superat, en l'altra semifinal, l'Al Saad (23-30).