Reial Madrid – FC Barcelona: Buscant una altra gran nit al Bernabéu

Reial Madrid – FC Barcelona: Buscant una altra gran nit al Bernabéu

(23:00 h, TV3 i Telecinco) Els blaugranes visiten l'estadi madridista amb la intenció de capgirar el resultat del partit d’anada al Camp Nou (1-3) per endur-se el primer títol de la temporada

El primer títol de la temporada es decidirà aquest dimecres al Santiago Bernabéu (23:00 h, TV3 i Telecinco), en un matx on el Reial Madrid i el FC Barcelona s’enfrontaran en la tornada de la Supercopa d’Espanya. A l’anada, els blancs van fer valdre la seva efectivitat ofensiva per derrotar els homes de Valverde (1-3), però els blaugranes viatgen a la capital amb la intenció de remuntar en un estadi que, als últims anys, ha presenciat diversos triomfs culers.

Els precedents, optimistes

En les dues darreres visites del FC Barcelona al Santiago Bernabéu, dues grans victòries. La temporada passada per 2-3 –gràcies a un gol de Leo Messi al darrer sospir–  i l’anterior, un contundent 0-4 que, sens dubte, serviria per capgirar el resultat global de la final i guanyar la Supercopa. De fet, en les darreres 14 visites blaugrana al Santiago Bernábeu, el Barça ha guanyat en vuit ocasions (més de la meitat), ha empatat en tres i només ha perdut en tres. Uns precedents que conviden a l’optimisme de cara a la possible remuntada dels de Valverde.

Els blaugranes volen revalidar el títol que ja van aconseguir la temporada passada contra el Sevilla, però davant tindran un rival sempre complicat. El Reial Madrid, que no podrà comptar amb el lesionat Vallejo ni amb el sancionat Cristiano Ronaldo però sí amb Modric, que torna després de complir un partit de sanció, defensarà al seu estadi el resultat del partit d’anada.

Valverde, amb algunes absències 

Pel que fa als culers, Valverde no podrà comptar amb els lesionats Vermaelen, Rafinha i Iniesta, i a més han quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica Arda, Marlon, Samper, Munir i Douglas. El que sí que hi serà és Leo Messi, que amb el seu gol al partit d’anada ha augmentat la seva diferència i encara lidera més la classificació de màxims golejadors a la Supercopa d’Espanya (13 gols) i als Clàssics (24 gols, 25 comptant el de l’amistós a Miami).

El mateix tècnic blaugrana ha destacat en roda de premsa que “no hi ha res impossible" i que "mantenim la nostra idea d'anar a guanyar el partit i emportar-nos el títol". "No ens donarem per vençuts, tot i que serà complicat i difícil, tenim possibilitats i anirem a buscar això", ha afegit. Sens dubte, espera un partit de tornada trepidant entre dos dels millors equips del món, i amb un FC Barcelona que encara no ha dit l’última paraula en aquesta Supercopa d’Espanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut