Els Barça Legends i el repte de la caixa sorpresa

Els Barça Legends i el repte de la caixa sorpresa

Les llegendes blaugranes s’enfronten amb pilotes de diferents mides i formes per demostrar qui és capaç de fer més tocs

Els Barça Legends Guillermo Amor, Quique Estebaranz i Simao Sabrosa per una banda i José Edmilson, Patrick Kluivert i Fréderic Déhu per altra, s’enfronten en el joc de les caixes. Les llegendes blaugrana han de demostrar qui és capaç de fer més tocs, sense conèixer quin tipus de pilota hi ha dins la seva caixa. En el vídeo gravat abans del partit que els Barça Legends van jugar contra el Manchester United al Camp Nou, i que va finalitzar amb el resultat 1-3 a favor de l’equip anglès, queda constatat que la qualitat no es perd amb el pas del temps.

Així, els participants, només tenen una oportunitat per realitzar els tocs que puguin amb alguna de les tres pilotes de mida i forma desconeguda. Tot això sense que l’esfèrica caigui al terra ni es toqui amb les mans. Qui creus que serà el guanyador d’aquesta prova? En cada grup ho faran els que tinguin la mateixa pilota o el resultat variarà entre uns i altres?

Cal recordar que els Barça Legends es tornen a veure les cares amb el Manchester United a Old Trafford aquest dissabte 2 de setembre, a les 16 hores (hora catalana), en el partit de tornada del matx disputat a Barcelona. En el partit quatre dels protagonistes d’aquest vídeo com són Simao, Edmilson, Déhu i Kluivert repetiran experiència i tornaran a defensar la samarreta blaugrana. Un duel en què Albert ‘Chapi’ Ferrer debutarà com a tècnic dels Barça Legends.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut