Albert 'Chapi' Ferrer, nou entrenador dels Barça Legends

Albert 'Chapi' Ferrer, nou entrenador dels Barça Legends

L’exjugador blaugrana substitueix Bakero al capdavant de l’equip de llegendes del Club

L’exjugador del FC Barcelona Albert 'Chapi' Ferrer es converteix en el nou entrenador dels Barça Legends, l’equip de llegendes del Club. Ferrer debutarà a la banqueta de l’equip aquest dissabte contra el Manchester United Legends a Old Trafford. El nou tècnic substitueix així José Mari Bakero, que ha liderat el projecte des del seus inicis i que, tal com es va anunciar al mes de juliol, passa ara a ser el nou secretari tècnic del Futbol Formatiu Professional, juntament amb Guillermo Amor.

Chapi Ferrer va ser jugador del primer equip del Barça durant vuit temporades, entre els anys 1990 i 1998, va formar part del Dream Team de Johan Cruyff i va aconseguir un total de quinze títols, entre els quals destaquen cinc Lligues i una Copa d’Europa. Igualment, el 1992 va obtenir l’or als Jocs Olímpics de Barcelona com a internacional amb la selecció espanyola. Després de la seva retirada com a futbolista al Chelsea el 2003, Ferrer va iniciar la formació pertinent per convertir-se en entrenador. El 2010 va debutar com a tècnic a la banqueta del Vitesse Arnhem holandès i va passar pel Còrdova CF i el RCD Mallorca abans d’encarar el nou repte de dirigir els Barça Legends.

El partit de dissabte dels Barça Legends contra els Manchester United Legends començarà a les 16 hores, hora catalana, i es podrà seguir en directe per Barça TV. El matx suposa la tornada del partit que ja van disputar els dos equips al Camp Nou el 30 de juny(1-3). Tots els fons recaptats gràcies als dos enfrontaments es destinaran a la construcció del nou Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu, un projecte pioner en què la Fundació FC Barcelona, la Fundació Leo Messi i l’escola de negocis IESE hi estan implicades.

El proper partit previst per als Barça Legends tindrà lloc el 20 de setembre al Beroe Stadium de Stara Zagora, Bulgària, contra els Hristo Stoichkov & Friends.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut